Тягови дъски Сгъваема автоматична тягова подложка Помощ за сцепление на гумите Сцепление на гумите Инструмент за възстановяване на инструмента Преносими устройства Идеален за

52.91лв. 105.80лв.

(0 Коментари)

SKU: g502886



Добави в желания

Описание:

1. Компактни и непокътнати, тяговите дъски заемат малко място в колата ви. Проектиран за пътувания, тяговата подложка за бягство може да се регулира за различни пътища.

2. Тяговите табла се прилагат за увеличаване на триенето между земята и гумите, така че превозното средство да може да се движи напред.

Спецификации:

Тегло: около 1400g

Списък на продуктите:

2 * Тягови дъски

Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на заснемане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.【Осигурете отлично сцепление】Тяговите дъски не само имат силна товароносимост, но и осигуряват отлично сцепление, което може да помогне на колата да излезе от сняг, кал, пясък, дупки, чакъл и др. Това е практичен автомобилен аксесоар.

2.【Превъзходно качество】Сцепление на сняг за автомобили, избор на висококачествен материал, разполага с висока якост, е здрав, устойчив на износване, издръжлив и може да се използва дълго време.

3.【Folding & Portable】Можете лесно да носите тяговите дъски Offroad, които да използвате навън, защото те са леки и сгъваеми, което е много удобно.

4.【Удобен за използване】Няма нужда да инсталирате гуми за сцепление като обикновени вериги за гуми, просто го поставете под гумата, за да помогнете на колата да излезе от калта или пясъка.

5.【Множество приложения】Тази тягова подложка за автомобили може да се използва за повечето офроуд автомобили, пикапи и мини с гуми FWD, RWD, AWD и 4WD.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти