Четка за почистване на велосипеди Четка за миене на велосипеди Преносим инструмент за четка за почистване

7.44лв. 10.63лв.

(0 Коментари)

SKU: g497757



Добави в желания

Четката за почистване на велосипеди разполага със здрави косъмчета за по-цялостно почистване и катарама за фиксиране на главата на четката за сигурно прилягане.

Спецификация:

име: Велосипедна

верига четка за почистване Тегло: около 66.7g

Материал: ABS

Размер на опаковката: около 27x6x6cm / 10.63x2.36x2.36 инча

Функция: Главата може ефективно да почисти веригата, а четката за опашката може да се използва за почистване на тялото, маховика, притискащата плоча и др.

Добри съвети:

1. Поради причини като цветна температура на монитора, камера, околна светлина и фотографски умения, може да има леки цветови разлики в снимките на някои продукти. Цветът е подчинен на действителния продукт!

2. Моля, позволете малки разлики в размера, дължащи се на различни ръчни измервания.

Опаковъчен списък:

1 * Четка за

почистване на велосипедна верига Вижте повече подробности за

продукта 1.Лесен за използване: С компактните си влакна, увити около четирите си страни, и дизайн, спестяващ усилия, тази четка за почистване на велосипедни вериги прави веригите за почистване по-задълбочени и по-лесни. Лесен за използване и поддържане на безупречна чистота на веригата.

2.Отлична изработка: Отлична изработка, напълно увита закопчалка и фиксирана глава на четката гарантират, че вашата верига за велосипеди ще бъде почистена до висок стандарт. Няма вдлъбнатини или дефекти по закопчаващата катарама на главата на четката.

3.Not Easy to Break: Изработена с втвърден и издръжлив ABS, тази четка за почистване на велосипедната верига осигурява ефективно почистване на веригата ви, като се справя с труднодостъпните места и я поддържа в отлични условия.

4.Removable четина плоча: Разглобяема четина плоча се използва от четката за почистване на велосипедната верига, за да се подобри ефективността на почистването, задълбочеността и чистотата.Пълното и дълготрайно почистване е гарантирано от голямата твърдост и висока плътност на косъмчетата.

5.Многофункционална употреба: Нашата четка за почистване на велосипедни вериги може да се похвали с косъмчета с висока плътност, които са здрави и издръжливи, идеални за почистване на труднодостъпни места. Четката е ефективна при отстраняване на упорити замърсявания и замърсявания, осигурявайки идеално почистване за вашата верига за велосипеди, зъбно колело и касета.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти