Заключване на велосипеди 4-цифрен комбиниран код Кабел за сигурност Парола Колоездене велосипед велосипед каска заключване преносим кабел раница заключване

2.48лв. 6.70лв.

(0 Коментари)

SKU: g500367



Добави в желания

Защитете вещите си с лекота с помощта на нашата малка кабелна ключалка.Задайте своя собствена 4-цифрена комбинация за безплатна парола и се насладете на удобството на нейния висококачествен и разтеглив материал. Перфектен за вашия куфар или всяка друга ситуация, изискваща допълнителна сигурност.

Спецификация:

Име на продукта: Кабелна брава

Материал на продукта: Цинкова сплав

Размер продукта: 6.9×2.9 (см)/2.72x1.14 инча

Дължина на въжето на продукта: 90 (см) / 35.43 инча

Тегло на продукта: 60g

Цвят: Сребро/Синьо/Шампанско Злато/Зелено/Черно

Списък с продукти:

1 x заключване на кабела

Бележки:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на продукта може да е малко по-различен от картината.

Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-3 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Модернизирана 4-цифрена парола: С 4-цифрен дизайн на паролата можете да зададете безплатна комбинация и да заключите кабела си без никакви ключове. Вече няма нужда да се притеснявате, че ще загубите или забравите ключовете си.

2.Преносим дизайн на каишката: Нека това заключване на кабела осигури всичко с регулируемия дизайн на каишката и гъвкавия прибиращ се кабел. Тя може да бъде опъната за оптимално прилягане и да се носи лесно, идеална за защита на лични вещи, докато сте на открито или изследвате открито.

3.Superior Материал: Изработен от висококачествен материал, основното тяло е цинкова сплав и част от вътрешните части са от неръждаема стомана, докато U-образните метални фитинги са галванично желязо.

4.Удобен за инсталиране: Нашата кабелна брава ви позволява удобно да заключите през отвора на кабела, без да са необходими допълнителни инструменти. Това е безпроблемен и ефективен начин да запазите вещите си безопасни и сигурни.

5.Wide Uses: Това заключване на кабела може да се използва широко за осигуряване на раница, цип, куфар, чанта за лаптоп и др., С дълга и гъвкава стоманена тел, която може да се побере в различни форми и размери.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти