Стъргалка за лед Трошачка за лед и скрепер за предното стъкло на автомобила Близо до неразрушими стъргалки за лед за сняг Замръзване и лед от кола

23.94лв. 47.87лв.

(0 Коментари)

SKU: g499343



Добави в желания

Описание:

1. Достатъчно силен за дебел лед и дълбок сняг и премахва гъстата снеготопена скреж бързо без надраскване.

2. Основното тяло е изработено от висококачествена алуминиева сплав и приема разделен дизайн, който е лесен за разглобяване и съхранение.

Спецификация:

Име на продукта: Стъргалка

за лед Модел: Обикновен без светлини / със светлини

Материал: EVA / ABS / алуминиева сплав

Превозно средство: Универсално

Приложение: Лопата сняг, разчупване на леда, размразяване, осветление

Размер на продукта: До най-дългите 94 * 10cm / 37.01 * 3.98in, свиване до най-късите 78 * 10cm / 30.71 * 1.57in

Списък:

Стъргалка за лед *1

Вижте повече подробности за

продукта 1.【Лесно отстраняване на лед】Стъргалките за лед за кола могат не само лесно да премахнат дебелия лед и дълбокия сняг, но и няма да оставят драскотини, това е много ефективен инструмент за почистване.

2.【Износоустойчив и издръжлив】Основното тяло на този скрепер за сняг за камион е издръжлива алуминиева сплав, която е много устойчива на износване. Може да се използва на много места, като почистване на пътища, стъпки за почистване, почистване на пътеки и др.

3.【Може да бъде сглобен бързо】Този стъргалка за лед приема разделен дизайн, който е много удобен за разглобяване и съхранение. Не само, че е лесен за инсталиране и може бързо да бъде сглобен, но също така заема малка площ, спестява място и може да се носи в колата.

4.【Дължина Регулируема】Тази кола скреперка за сняг е проектирана с телескопичен алуминиев прът, който може да регулира дължината между 78-94 см, което помага за изчистване на сняг и лед от множество ъгли и е по-лесно за използване.

5.【Предлага се на няколко места】Скреперите за сняг са широко използвани, могат да почистват стъклата на автомобили, камиони, джипове и прозорци във вашия дом и много други места и са много подходящи за семейство и приятели.

Подробна информация за продукта
  • Височина на елемента: 8cm
  • Ширина на елемента: 12cm
  • Тегло на артикула: 500g
  • Дължина на елемента: 35cm
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: EVA/ABS/алуминиева сплав
  • Тип артикул: Стъргалка за лед

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти