Препарат за почистване на дизелови двигатели Безопасен почистващ спрей Добавка за спрей Каталитичен конвертор Почистващ препарат Високоефективни аксесоари за почистване на автомобили Гъвкави

12.17лв. 24.36лв.

(0 Коментари)

SKU: g495020



Добави в желания

Ако имате автомобил с голям пробег, знаете колко е важно да поддържате дизеловите си инжектори чисти и ефективни. Ето защо се нуждаете от този почистващ препарат за дизелови инжектори. Той съдържа технологично усъвършенствани добавки, които подобряват работата на вашия двигател, възстановяват мощността и икономичността и предпазват буталата от износване. Той е лесен за използване, добавете го към резервоара си и се насладете на предимствата.

Спецификации:

име: Почистващ препарат

за дизелови двигатели Капацитет: 65ml + 15ml (безплатно)

Форма: Течна

Изпълнителен стандартен номер: GB19592-2004

Поддържа ли заявки за борба с фалшифицирането: Да

Опаковъчен списък:

1 * Почистване

на дизелов двигател Вижте повече подробности за

продукта 1.Предложете множество предимства: По-чиста и по-безопасна горивна камера за вашия автомобил е постижима с нашия почистващ препарат за дизелови двигатели.Той има усъвършенствани добавки, които могат да почистват отлаганията и примесите от инжекторите, клапаните и буталата. Това също така прави нашия дизелов двигател по-чист и многофункционален, тъй като може да подобри производителността и ефективността на вашата автомобилна система.

2.Подобрено ускорение: Този почистващ препарат за дизелов двигател възстановява мощността и подобрява удоволствието от шофирането, като почиства и защитава двигателя ви. Той има мощна формула, която елиминира вредните отлагания и предпазва двигателя ви от бъдещи повреди.

3.Удължете експлоатационния живот: Препаратът за почистване на дизелови двигатели е специално проектиран за превозни средства с голям пробег, като ви помага да спестите пари и време за ремонт. Той възстановява работата на двигателя и му придава нов облик. Подходящ за употребявани автомобили от всяка марка и модел.

4. Ефективен и екологичен почистващ препарат: Този почистващ препарат за дизелови двигатели може да повиши производителността на вашата автомобилна система, като върне първоначалната си производителност.Той може да елиминира отлаганията, да намали емисиите и да подобри ефективността. Също така е екологично чист и безопасен за употреба.

5.Boost ефективност на двигателя: Този почистващ препарат за дизелови двигатели почиства всмукателните колектори, инжекторните клапани, горивните камери, буталата и цилиндровите глави. По-чистите компоненти на двигателя водят до по-висока ефективност и стабилност.

Подробна информация за продукта
  • Обем на елемента: 65ml+15ml (Безплатно)
  • Сертифициране за външно изпитване: ce
  • Тегло на артикула: 85g
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Каталитичен почистващ препарат за автомобилни двигатели

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти