Автомобилни четки за измиване на автомобилни гуми Четка за кола маска Четка за остъкляване на гъба Не е лесно да се изгние гъба четка за почистване за кола маска

29.50лв.

(0 Коментари)

SKU: g491181



Добави в желания

Описание:

Главата и прътът на четката за миене на този автомобил могат да бъдат тясно комбинирани. И е много лесен за използване и може перфектно да пасне на гумите.

Спецификация:

Материал: PVC гъба + гумена дръжка

Размер: около 18,5 * 12,5 см / 7,28 * 4,92 инча

Забелязвам:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Опаковъчен списък:

1 * гъба четка

Вижте повече подробности за

продукта 1. [ Ергономични функции ] Четката за автомивка позволява по-добро сцепление и контрол, с ергономичен дизайн и дълга дръжка, което е много удобно и практично.

2. [ Лесно използване ] Почистването на четката за миене на автомобили е по-удобно, подмяната е проста и употребата продължава по-дълго, разглобяем дизайн на гъбената глава, дизайн на главата на четката за магически стикер.

3. [Многократна употреба] Черен, добра якост на опън, Четките за измиване на превозни средства са по-подходящи за конструкция с восъчен вид, изработена от PVC гъба и може да се използва дълго време.

4. [ Slip-proof Design ] Автомобилни четки за измиване на годни гуми за лесно боравене, противоплъзгащата структура не е лесно да се измъкне от ръка, дръжката е удобна за държане и гениалния извит дизайн.

5. [ Широко приложимо] Може по-добре да подобри ефективността на работата, четката за почистване на автомобили е посветена на полиране на гуми, вътрешно почистване, полиране и т.н., е лесна за използване и спестява време и усилия.

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 190g
  • Височина на елемента: 2cm
  • Диаметър на елемента: 0.00inch
  • Ширина на елемента: 12.5cm
  • Дължина на елемента: 18.5cm
  • Тип материал: PVC гъба + гумена дръжка
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти