105 бр. Високотемпературни маскиращи щепсели Прахово боядисване Силиконови конусни щепсели Асортиментен комплект Инструменти за поддръжка на автомобили

19.88лв. 30.13лв.

(0 Коментари)

SKU: g476382



Добави в желания

Характеристики :

* Чисто нов и високо качество

* Изработен от висококачествен материал, издръжлив и практичен за използване

* Издръжлив: Изработен от висококачествен силикагел, нашият комплект за дупки няма да се счупи, свие, втвърди или счупи. Също така е нетоксичен и безвреден, което го прави безопасен за многократна употреба.

* Топлоустойчив: Издържайки на температури до 600 градуса по Фаренхайт / 315 градуса по Целзий, нашият комплект е идеален за използване при високотемпературни приложения.

* Универсален: Нашият комплект заострени отвори е идеален за покриване на дупки в прахово пръскане, боядисване, галванопластика, анодиране и пясъкоструене. Той се използва широко в архитектурата, електрониката, автомобилите, машинните работилници, лабораториите и др.

* Лесен за използване: Нашият комплект се предлага в различни цветове, които представляват различни размери, което улеснява намирането на подходящия размер за вашите нужди.

* Изчерпателен: Нашият комплект съдържа 105 броя в 8 различни размера, подходящи за всеки отвор с резба или без резба с вътрешен диаметър от 1/16 "до 5/8". Плюс това, той се предлага в прозрачна пластмасова кутия за лесно съхранение и организация.

Спецификация:

* Материал: силикон

* Цвят: Случаен цвят

* Количество: 105pcs

Пакетът е включен:

105 * силиконови конусни щепсели

Бележка:

1. Реалният цвят на артикула може да е малко по-различен от снимките, показани на уебсайта, причинени от много фактори като яркост на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, позволете леко ръчно отклонение на измерването на данните.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти