Кожен препарат за почистване на столчета за кола 500ml Спрей за грижа за кожата за автомобили Консумативи за почистване на автомобили за автомобили Мотоциклети Камиони

38.88лв.

(0 Коментари)

SKU: g479366



Добави в желания

Car Interior Cleaner е мека формула, която може да почисти волана, арматурното табло, седалките и др. Тя ви помага да освежите интериора на автомобила си с приятен аромат и траен ефект. Просто напръскайте и избършете за бързо и лесно почистване.

Размер: 8 * 8 * 20 см / 3.14 * 3.14 * 7.87 инча

Капацитет: 500ml

Списък:

Почистващ препарат за кожа за кола *1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Non-оцветяване: Този почистващ препарат за интериор на автомобил е безопасен за вашата кожа и плат и не вреди на интериора на автомобила. Той има мека формула, която елиминира замърсяванията и петната, без да влияе на качеството на повърхността.

2.Ефективно почистване: Този препарат за почистване на интериора на автомобила ефективно разтваря и елиминира всички видове мръсотия и следи от кожените, виниловите, текстилните материали на вашия автомобил, оставяйки ги чисти и по-свежи.

3.Траен ефект: Този почистващ препарат за интериора на автомобила ви дава траен ефект, който превръща колата ви в чисто и свежо пространство. Той има бърз превключвател, който улеснява пръскането и избърсването на петната за нула време.

4.Широка гама на употреба: Този почистващ препарат за интериора на автомобила може да се справи с всяка повърхност, от плат до кожа до волан. Той почиства замърсяванията и петната бързо, което прави колата ви да изглежда по-свежа и да мирише добре.

5.Simple операция: Този почистващ препарат за интериор на автомобил улеснява пръскането и избърсването на всяка повърхност, без да е необходима вода. Той е идеален за почистване на седалки, килими, табла и др.

Подробна информация за продукта
  • Обем на елемента: почистващ комплект
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти