Liquid Scratch Repair Wax Scratch Remover For Vehicles Auto Maintenance Wax Polishing Grinding Paste Car Scratch Remover Scratch

8.30лв. 16.60лв.

(0 Коментари)

SKU: g419325



Добави в желания

Описание:

Car Scratch Remover е прост и удобен за използване. Тя може да направи кожените изделия да изглеждат нови, след като бъдат приложени. Той може да поправи блясъка на лъскавите повърхности на автомобилния интериор, домакинските уреди, мебелите и ABS продуктите, да предотврати стареенето и избледняването и да предотврати вода, плесени и петна и прах.

Спецификация:

име: Кола за отстраняване

на драскотини Капацитет: 30ml

Опаковка: цветна кутия

Ефикасност: Ефективно третиране на петна по повърхността на автомобилната боя и драскотини, които не са дълбоки и грунд

Опаковъчен списък:

1 * Кола за отстраняване

на драскотини 1* гъба

Бележка:

Размерът на снимката е ръчно измерване, ще има малка грешка, моля, обърнете се към действителния продукт.

Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Бързо опресняване: Освежете кожените си изделия с нашия комплект за ремонт на драскотини Magic Car.Car Scratch Remover е лесен за използване от всеки.

2.Restore Gloss: Car Scratch Remover може да поправи повърхностния гланц като кожа или ABS, а течният восък за ремонт на надраскване ефективно предотвратява стареенето и избледняването на кожените изделия и интериора на ABS.

3.Много функции: Комплектът за ремонт на драскотини на автомобила не само подобрява повърхностния блясък, но и водоустойчивостта, плесента, петна и прах. Комплектът за ремонт на драскотини Magic Car е чудесен за автомобили, които съществуват от дълго време.

4. Широко приложим: Течният восък за ремонт на надраскване може да се използва за остъкляване на автомобилни интериори, домакински уреди, мебели и ABS продукти. Liquid Scratch Repair Wax може да се използва и за кожени дрехи, кожени чанти, кожени обувки, кожени дивани и др.

5.Warm Customer Service: За да ви направим доволни, ние ще ви предоставим топло обслужване, така че сега можете да бъдете сигурни, че можете да направите поръчка и да се насладите на наистина добър продукт.【172/500】

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Препарат за отстраняване на драскотини за кола
  • Обем на елемента: 30ml

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти