Чук за безопасност на автомобила Авариен спасителен комплект за спасяване на прозорци Бързо счупване на прозореца Огромна сила Кътър Удобна кола за захващане Авариен чук

11.39лв. 22.78лв.

(0 Коментари)

SKU: g419743



Добави в желания

Мини преносимият чук за безопасност е идеален за ситуации на бягство! Няма нужда от големи усилия, чукът идва с резачка, което улеснява рязането на предпазния колан и чупенето на прозорци с голям изблик на сила.

Спецификации:

име: Чук

за безопасност на автомобила Материал: PC / ABS, неръждаема стомана

Тегло: около 50г

Твърдост: HRC≥60

Сила на удара: Сила на удара ≥100N

Размер на продукта: около 8.5 * 2.5 * 2.1CM / 3.34 * 0.98 * 0.82IN

Топло напомняне: Размерите / снимките на продукта се измерват и правят ръчно. Моля да ме извините за леките отклонения.

Опаковъчен списък:

Авто стъкло прозорец прекъсвач*1

Скоба за аварийно устройство*1

Ключодържател*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Идеален помощник за безопасност: Спестете се спешно с нашия чук за безопасност на автомобила. Оборудван с глава на чук от високо твърда легирана стомана и заострено острие, този инструмент може да счупи прозореца и бързо да намали предпазните колани.

2.Effortless Escape: Може лесно да се използва и от жени, без да изисква големи усилия. Нашият чук за безопасност на автомобила има удобен за потребителя дизайн, който улеснява всеки, включително деца и възрастни хора, да счупи прозореца и да отреже предпазните колани в случай на спешност.

3.Easy Cutter: Нашият чук за безопасност на автомобила позволява лесно рязане на предпазния колан с вградения си нож от неръждаема стомана, идеален за спешни ситуации. Бърз за използване и лесен за съхранение, този инструмент е задължителен за всеки собственик на автомобил.

4.Ideal Safety Companion: Няма нужда да се притеснявате за натиск. Този чук за безопасност на автомобила може без усилие да разбие прозореца и да издържи на груба сила дори под вода. Дръжте го под ръка за всеки спешен случай.

5.Незабавен пробив: Получете незабавни резултати с нашия пружинен механизъм с форма на шоколад на Car Safety Hammer, който осигурява голям изблик на сила, способен да счупи всеки прозорец с лекота.Компактният му и многократно използваем дизайн го прави удобен за съхранение във вашата жабка, готов за всяка спешна ситуация.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тегло на артикула: 60
  • Име на модела: Чук за безопасност на автомобила

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти