Спрей за топене на лед на предното стъкло 100ml Спрей за размразяване на предното стъкло Течност за миене на предното стъкло Подобряване на видимостта при шофиране Предотвратява опасни

9.52лв. 13.60лв.

(0 Коментари)

SKU: g451829



Добави в желания

Този спрей за обезледяване с нежна формула е идеален, за да ви осигури по-безопасно шофиране. Тя предпазва каросерията на вашия автомобил.

Спецификация:

Име на продукта: Зимно покритие сняг топене спрей

Ключови думи: спрей

за топене на сняг Капацитет: 100ml

Бруто тегло: 140g

Съставки: вода, солни съединения, повърхностноактивни вещества, смола

Размер на опаковката: около 7.4x4.2x17cm / 2.91x1.65x6.69 инча

Размер продукта: около 17.5x7cm / 6.89x2.76 инча

Списък на пакетите:

Спрей за обезледяване на предното стъкло*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Нежен и ефективен: Нашият спрей за обезледяване на предното стъкло е спестяващо време решение с нежна формула, която няма да повреди вашето автомобилно стъкло или боя. Той разтваря леда бързо и лесно, така че можете да излезете на пътя, без да губите време и енергия.

2.Подобрена видимост: Елиминирайте леда, снега и скрежа от стъклото на автомобила си бързо и ефективно с нашия спрей за обезледяване на предното стъкло.Насладете се на по-ясна видимост за оптимална видимост и по-безопасно шофиране в студено време.

3.Surface Shield: Образувайки защитен филм, нашият спрей за обезледяване на предното стъкло топи лед и замръзване, като същевременно предотвратява ерозията от влага и прах. Най-доброто решение за удължаване на експлоатационния живот на вашия автомобил, като защитава тялото му.

4.Превантивно изпълнение: Предотвратете замръзването на автостъклата отново с нашия спрей за обезледяване на предното стъкло, като поддържате колата си чиста и ясна при всякакви метеорологични условия. Топи лед и сняг, като същевременно осигурява защита от замръзване.

5.No Oily Film: С нашия спрей за обезледяване на предното стъкло можете да сте сигурни, че няма да остане мазен филм или следи по вашето автомобилно стъкло, запазвайки девственото му състояние.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти