Вълнена полиране подложка за кола полираща кола Waxing Buffing шлайфане полиране колело диск за грижа

7.00лв. 14.00лв.

(0 Коментари)

SKU: g471027



Добави в желания

Характеристики:

1. Колелото за полиране на автомобили се препоръчва да се използва с високоскоростни електрически инструменти като шлифовъчни машини и ръчни пневматични шлифовъчни машини.

2. С избрана и естествена компресирана вълна, която е предпочитана за превъзходни свойства на полиране, гъвкавост и издръжливост, дискът за шлайфане на ъглошлайфа ще осигури много повече здравина и здравина.

3. Широко използвани в полирането на металургията, машините, леката промишленост, изделията от дърво, мебелите, металите, строителните материали, автомобилите и други индустрии.

4. Лесен за инсталиране и можете просто да го завъртите, за да го премахнете или да се свържете, удобно и ефективно.

5. Много удобен за използване и напълно миещ се!

Спецификация:

Материал: вълна

Размер: (прибл.)

A: 20 см / 7.87 инча

B: 16.66cm / 6.56 инча

Обхват на приложение: мрамор, нефрит, стъкло

Списък с продукти:

Полиращ диск*1

Бележки:

1. Поради различния монитор и светлинен ефект, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Greatly Match Grinders: Комплектът колела за полиране на дискове е чудесен за много различни видове проекти за полиране и полиране, препоръчва се да се използва с високоскоростни електрически инструменти.

2.Удобен за инсталиране: С централен отвор за винт за лесен монтаж на пневматични или електрически полиращи машини. Можете просто да го завъртите, за да го премахнете или да се свържете, удобно и ефективно.

3.High Performance: Buffing полиране подложка съчетава високо качество компресиран вълна със свойствата на силна висока якост, дълготраен и издръжливост.

4.Универсална употреба: Дисковете за полиране могат да се използват върху голямо разнообразие от материали, включително дървени изделия, мебели, метал, строителни материали, автомобили и др.

5.Simple Почистване: Подложките за мелница са лесни за измиване, предлагайки общите начини за вас, които ги измиват с машина или ръце. Накиснете за малко за по-добри резултати.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти