80Pcs кожени кърпички за кондициониране Многофункционални кърпички за възстановяване на кожа за почистване на автомобилни дивани Кожа

0.32лв. 0.99лв.

(1 Коментари)

SKU: g471124



Добави в желания

Точки:

1.Кожено обновяване: Тези кожени кърпички за автомобили могат да озарят и обновят кожата, като й придават деликатен блясък и предотвратяват напукване, набръчкване или износване.

2.Ефективно почистване: Кожените кърпички са предназначени да търкат и абсорбират лепила, мръсотия и мръсотия от кожени повърхности. С по-малко кърпички можете лесно да премахнете същата бъркотия, с която се борят други продукти.

3.Многофункционални кожени кърпички: Независимо дали искате да почистите интериора на автомобила си, кожени дрехи, обувки, дивани, чанти или други кожени изделия, тези кърпички са идеални за вас. Те са лесни за използване и ефективни при отстраняване на мръсотия, прах и петна от кожени повърхности.

4.Simple операция: Просто избършете кожената повърхност с нашите кърпички и гледайте как прахът изчезва за секунди. Много удобен и ефективен за грижа за кожата.

5.Практичен и рентабилен: С 80PCS кожени кърпички в опаковка можете да посрещнете ежедневните си нужди от почистване и подхранване на вашите кожени изделия. Тези кърпички са компактни и лесни за съхранение, което ги прави идеални за дома, офиса или автомобилната употреба.

Описание:

Кажете сбогом на мръсотията и предотвратете напукване, набръчкване или износване на вашия кожен интериор или дивани с тези рентабилни кожени кърпички. Просто избършете и дишайте лесно!

Спецификация:

Име на продукта: Автомобилни кожени консервационни кърпички (80pcs)

Стил на продукта: черен

Материал на продукта: без марля + вода

Подходящи модели: с общо предназначение

Използване на продукта: почистване и поддръжка

Характеристики на продукта: грижа за кожата, дълбока поддръжка

Списък с продукти:

Кърпички за поддръжка на автомобилна кожа x 1 опаковка (80бр)

Бележки:

1. Поради различния монитор и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Многофункционална кърпа
  • Стил на продукта: черен
  • Модели: Общо предназначение
  • Име: Автомобилни кожени кърпички
  • Употреба: Почистване и поддръжка
  • списък: Кърпички за поддръжка на автомобилна кожа x 1 опаковка (80pcs)
  • Произход: континентален Китай
  • Име на марката: Goxfaca
Анонимен

Преди употреба ще го поставя след употреба.

2024-01-04


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти