Nano Car Spray Scratch Remover За кола Стъкло Car Scratch Remover Agent за стъклени фарове Мотоциклет RV и прозорец

13.01лв. 26.02лв.

(0 Коментари)

SKU: g479115



Добави в желания

Превърнете колата си в блестяща красота с нашия ефективен лак за кола с Advanced Technology Formula.Нашият спрей за нано покритие ви спестява време и пари и се използва широко за защита на боята на вашия автомобил за по-дълго време. Получете перфектния завършек с това лесно за използване керамично покритие.

Спецификация:

Тип елемент: нано керамично покритие спрей

Нетно съдържание: (прибл.) 120ml

Съставки: Дейонизирана вода, силиконова смола, полиметилметакрилат, персилазан, минерално масло

Размер на продукта: (прибл.) 15 * 9.3cm / 5.91 * 3.66 инча

Опаковъчен списък:

1pc * нано керамично покритие спрей

1бр * гъба

Вижте повече подробности за

продукта 1.Безопасно шофиране: Осигурете безопасност и ефективност при шофиране с нано керамично покритие спрей. Неговият водоотблъскващ и анти-мъглив слой може да направи зрението ви кристално ясно, което ви дава по-добра видимост към пътя напред.Това е просто и бързо решение, което също почиства, възстановява и полира колата ви.

2.Nano Technology: Използвайки нанотехнология, този уникален спрей за нано керамично покритие премахва увреждащите боята замърсители и водни петна, оставяйки трайно и лъскаво покритие. Осигурете на автомобила си идеалната защита и усъвършенстван блясък с нашата усъвършенствана технологична формула.

3.Intense защита: Насладете се на дълготрайна защита и възстановяване на блясъка с нашия спрей за нано керамично покритие, тъй като създава непреклонна бариера срещу драскотини, драскотини и завихряния.

4.Революционно отстраняване на мръсотия: Станете свидетели на невероятна трансформация с нашия спрей за нано керамично покритие. След еднократно пръскане упоритите петна изчезват, без да е необходимо почистване. Спестете време и пари с това лесно решение за отстраняване на замърсявания по боята на вашия автомобил.

5.Wide Приложение: Този спрей за нано керамично покритие може да се нанася върху различни повърхности, като автомобилно стъкло, предно стъкло, прозорец, фарове, огледало за обратно виждане на мотоциклет и др. Той създава траен и хидрофобен слой, който предотвратява драскотини, петна и водни петна.

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: nano керамично покритие спрей
  • Тегло на артикула: 160g
  • Обем на елемента: 120ml
  • Сертифициране за външно изпитване: ce
  • Произход: континентален Китай
  • Специални характеристики: nano керамично покритие спрей

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти