Четка за почистване на интериора на автомобила Почистване на автомобили Детайлизиране на четката Табло за управление на въздуха Четка за изпускане на въздух Мека четка за епилация Аксесоари

7.84лв. 15.68лв.

(0 Коментари)

SKU: g472830



Добави в желания

Точки:

1. Бързо почистване: Те имат меки влакна, които са безопасни за боята на колата ви и не се хвърлят или падат лесно. Те също така имат добра еластичност и издръжливост, както и удължени дръжки и гъвкави накрайници за по-добра маневреност.

2. Лесен за използване: С кръгла дръжка и гладка повърхност, тази четка за детайлизиране на автомобила е лесна за работа и осигурява удобен захват. Можете без усилие да почистите всеки ъгъл на автомобила си с този удобен инструмент.

3. Дълбоко почистване: Четките за детайлизиране на автомобила имат дизайн с желязна форма, който им позволява лесно да достигнат до дълбокия скрит прах в изхода за въздух. Скосената дъгова точка осигурява пълно покритие на повърхността и предотвратява надраскване.

4. Преносими и леки: Тези четки за детайлизиране на автомобила са идеални за почистване на интериора на автомобила, без да затрупват пространството.Те са компактни и се побират във всеки ъгъл на вашия автомобил, което ги прави лесни за носене и съхранение.

5. Универсално почистване: Тези четки за детайлизиране на автомобила могат да се използват както за вътрешно, така и за външно почистване, като табло, кожа, колела, вентилационни отвори за променлив ток, двигатели и др. Те са от първа необходимост за един безупречен и лъскав автомобил.

Описание:

Поддържайте интериора на автомобила си чисто нов с нашата четка за вътрешно почистване на автомобила. Дизайнът на скосената дъга не улеснява падането, а удобният захват осигурява удобна употреба. Компактният му дизайн спестява място и е идеален за всички ваши най-важни автомобилни неща.

Спецификация:

1. Материал на косъма: изкуствени влакна

2. четка дръжка материал: pp

Списък с продукти:

Автоматични детайлни четки x1

Бележки:

1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

Подробна информация за продукта
  • Специални характеристики: Четка за вътрешно почистване на автомобили
  • Ширина на елемента: 8cm
  • Дължина на елемента: 8cm
  • Височина на елемента: 5cm
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Гъби, Кърпи & Четки
  • Тегло на артикула: 70g
  • Тип материал: Изкуствени влакна

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти