100ML/60ML Многофункционален препарат за почистване на пяна за кола Кожа за чисто измиване на автомобили Почистващ агент от пяна Аксесоари за вътрешно почистване на автомобили

10.74лв. 21.50лв.

(0 Коментари)

SKU: g475933



Добави в желания

Точки:

1. Надежден материал - Car Leather Cleaner е направен с надеждни повърхностноактивни вещества и дейонизирана вода. Той може ефективно да почиства различни повърхностни петна, без да уврежда повърхността на продукта.

2. Fade Resistant - Car Foam Cleaner издържа на избледняване, стареене и напукване и осигурява UV защита. Перфектен за таблото на вашия автомобил, винил, конзола, кожа и др.

3. Отстраняване на масло - Foam Cleaner за кола ефективно премахва масло, мръсотия и упорити петна, подхранва повърхността и я поддържа чиста и свежа. Може да се използва в различни части на автомобила.

4. Лесна употреба - Просто напръскайте спрея за интериор на автомобила директно върху желаната област. Избършете с кърпа или гъба, докато петното се отстрани без изплакване. Освежете интериора и дома на колата си!

5. Широко приложение - Спреят за столче за кола е подходящ не само за всички видове мазнини, но и изчиства всички видове упорити петна.Може да се използва както за автомобили, така и за домове. Като прозоречно стъкло, абажури и др.

Описание:

Автомобилният кожен спрей издържа на избледняване, стареене и напукване. Чудесно за защита на таблото на автомобила, винил, конзола, кожа и др. Не само може да се използва в колата, но и много подходящ за домашна употреба. И лесен за използване.

Функции:

1. Изработен с повърхностноактивни вещества и дейонизирана вода.

2. Може ефективно да премахне мазнините, мръсотията и упоритите петна.

3. Подхранва повърхността и я поддържа чиста и свежа. Може да се използва в различни части на автомобила.

Спецификация:

1. Материал на продукта: повърхностноактивно вещество, дейонизирана вода

2. Тегло на продукта: 100ml: 125g, 60ml: 90g, 30ml: 50g

3. Размер на продукта: 100ml: 3.5 * 3.5 * 18cm / 1.38 * 1.38 * 7.09in, 60ml: 3.5 * 3.5 * 12cm / 1.38 * 1.38 * 4.72in, 30ml: 3.5 * 3.5 * 11cm / 1.38 * 1.38 * 4.33in

Опаковъчен списък:

1x Почистващ препарат за пяна за кола

Подробна информация за продукта
  • Специални характеристики: Устойчив на избледняване спрей за детергент от пяна
  • Обем на елемента: препарат
  • Тегло на артикула: 125g
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Препарат за почистване на кожени тапицерии
  • Тип материал: повърхностноактивно вещество, дейонизирана вода

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти