Нагнетател за автомобилни гуми 150PSI 12V DC електрически инфлатор за гуми с цифров манометър LED светлина преносим въздушен компресор за кола

40.96лв. 81.93лв.

(0 Коментари)

SKU: g424740



Добави в желания

Описание:

Тази преносима помпа за гуми е задължителна за всеки собственик на автомобил. Оборудван с цифров дисплей и LED светлина, той е по-удобен за надуване. Възможност за напомпване на стандартни средноразмерни автомобилни гуми от 0 до 35 PSI само за 3-5 минути, с технология за бързо охлаждане. Това е многофункционален инфлатор за гуми, на който можете да разчитате.

Спецификация:

Размер продукта: около 16x20x6cm / 6.3x7.87x2.36 инча

Мощност: 70W

Напрежение: DC12V

Нетно тегло: 480g

Вътрешен диаметър на цилиндъра: 17mm

Инфлационен дебит: 20L / Min

Време за инфлация: 6.5min

Диапазон на налягането на напомпване: 0-10.5bar / 0-150psi

Дължина на кабела: 3 метра

Размер на кутията: около 18x22x7cm / 7.09x8.66x2.76 инча

Бруто тегло: 600g

Опаковъчен списък:

1* Инфлатор

за автомобилни гуми Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различни ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Easy Nighttime Инфлация: С цифров дисплей и LED светлина можете лесно да напомпате гумите си през нощта и да изберете уреда за налягане, от който се нуждаете (PSI / BAR / KPA / kg / c). Можете също така да проверявате налягането в гумите по всяко време с LCD дисплей и LED светлина.

2.Подобрен ергономичен дизайн: Насладете се на по-комфортно изживяване при напомпване на гумите с акумулаторния ръчен дизайн на нашия нагнетател за автомобилни гуми. Отличаващ се с по-ергономична и лека конструкция, той е лесен за носене и използване в движение, което прави инфлацията по-удобна от всякога.

3.Бързо надуване и автоматично изключване: Напомпването на стандартни средни автомобилни гуми от 0 до 35 PSI е бързо и лесно, като отнема само 3-5 минути.Нашият нагнетател за гуми автоматично се изключва, след като достигне предварително зададеното налягане до 150 PSI, предотвратявайки прекомерното напомпване и повреда на гумите.

4.Повишена ефективност: Нашият инфлатор за автомобилни гуми може да се похвали с технология за бързо охлаждане и метален цилиндър, който позволява 20-30 минути непрекъсната употреба без прегряване. С по-бърза способност за разсейване на топлината, очаквайте по-добра производителност, която другите модели не могат да постигнат.

5.Многофункционален инфлатор на гуми: Този инфлатор за автомобилни гуми е оборудван с 4 допълнителни въздушни дюзи, които могат да се използват за автомобилни гуми, мотоциклети, велосипеди, както и за надуване на предмети като топки, плувни пръстени и др. Това е достатъчно, за да отговори на ежедневните ви нужди.

Подробна информация за продукта
  • Напрежение: 12v
  • Име на модела: надуване на автомобилни гуми
  • Име на марката: vvcesidot
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Помпи
  • Тип материал: Електрическа колесна помпа

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти