Brake Dust Cleaner Мощен спрей за покритие на автомобилни колела Преносим спрей за покритие за защитен филм за форма Лесен за нанасяне джанта

14.00лв. 17.50лв.

(0 Коментари)

SKU: g444135



Добави в желания

Нашият препарат за отстраняване на спирачен прах е най-доброто решение за мощно почистване, което бързо прониква и разгражда петна от ръжда по спирачните дискове. Не само, че колелата ви ще изглеждат по-привлекателни, но и нашият препарат за отстраняване образува защитен филм, за да ги поддържа да изглеждат по този начин. Спестете време и усилия, докато получавате невероятни резултати.

Спецификация:

име: Спрей

за почистване на автомобилни колела Тегло: (прибл.)148г

Размер на продукта: (прибл.) 7.2 * 17.2 * 4cm / 2.83 * 6.77 * 1.57 инча

Опаковъчен списък:

1 * Спрей

за почистване на спирачки Забелязвам:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Rust Defense Technology: Защитете спирачните си дискове от ръжда и удължете живота им.Бързодействащата му формула бързо прониква и елиминира петна от ръжда със специални съставки против ръжда за по-добра защита срещу ръжда.

2.Максимално почистване: Нашият спрей за почистване на автомобилни колела разполага с максимална формула за почистване, която мощно разтваря масло, мръсотия и метални отломки от спирачните дискове. Насладете се на възстановената спирачна чувствителност и оптимална безопасност за вашите пътувания.

3.Подобрен външен вид на колелата: Трансформирайте колелата на автомобила си с нашия почистващ спрей, който ефективно премахва замърсяванията и подобрява външния им вид с функция за полиране, оставяйки ги да изглеждат елегантни и привлекателни.

4.Produce защитно фолио: Нашият спрей за почистване на автомобилни колела разполага с усъвършенствана формула, която образува защитен филм върху колелата и спирачните дискове. Този филм предпазва от влага, сол и киселинни дъждове.

5.Удобен за използване: Вземете искрящи чисти автомобилни колела, без да ги демонтирате.Просто нанесете спрея и оставете за две минути. Почистете мръсотията с лекота и избягвайте досадната работа по почистването. Поддържайте колелата си чисто нови с нашата мощна формула.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти