Лепило за отстраняване на лепило | Авто лепило стикер Cleaner | Високоефективен инструмент за премахване на лепило за стикери Дъвка и двойно

16.05лв. 32.11лв.

(0 Коментари)

SKU: g449927



Добави в желания

Точки:

1.Ефективно отстраняване на лепилото: Лесно възстановете оригиналния вид на автомобила си с тази високоефективна формула за отстраняване на лепило, която бързо и напълно разтваря всички видове лепкави.

2.Effortless Stain Eliminator: Лесно кажете сбогом на лепкавата лява с нашия практичен препарат за отстраняване на стикери за автомобили. Поддържайте повърхностите на боята на автомобила си без повреди и изглеждащи блестящи и гладки с неговата мека и недразнеща формула.

3. Безопасно и нежно: Постигнете безопасно и лесно отстраняване на стикери с нашата мека формула. Не са включени вредни вещества, което гарантира, че е безвредно за човешкото тяло и нежно към всички повърхности.

4.Бързо почистване: Без усилие премахнете упоритите стикери от колата си с нашия препарат за отстраняване на стикери, без да е необходимо да се миете преди или след. Спестете време и водни ресурси, като използвате само спрей и кърпичка - бързо почистващо решение на една ръка разстояние.

5.Многократна употреба: Кажете сбогом на упоритите петна и лепкавите оставени на колата си с нашия стикер, Remover.It може ефективно да премахне стикери, двустранна лента, дъвки и други петна от всички ъгли на вашия автомобил, без да оставя следи недокоснати. От прозореца до колелата, той се използва широко за цялостно почистване на автомобила.

Лесно възстановете оригиналния вид на автомобила си с Този практичен разтвор за пръскане и избърсване не съдържа вредни вещества и може да се използва върху целия автомобил. Отстранете остатъците от лепило без усилие без суетене. Преобразете външния вид на автомобила си още днес!

Спецификация:

Размер: около 8 * 8 * 20 см | 3.14 * 3.14 * 7.87 в

Капацитет: 500ml

Форма: Течна

Опаковъчен списък:

1бр * Автомобили лепило отстраняване

Бележки:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да е малко по-различен от цвета, показан на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение на измерването от 1-3 см.

Подробна информация за продукта
  • Обем на елемента: почистващ комплект
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти