Почистваща кожа за столчета за кола 500ml Ремонт на кожена седалка за кола и комплект за почистване Почистващи консумативи Възстановяване на балсам за автомобили

44.84лв.

(0 Коментари)

SKU: g461696



Добави в желания

Car Refurbishment Agent е безопасно и безвредно решение, което може да възстанови блясъка на вашия автомобил. Може да се използва в домове, офиси, хотели или навсякъде, където се нуждаете. Просто напръскайте и избършете, за да образувате защитен филм, който предотвратява драскотини и петна. Бутилката е малка и лесна за носене, така че винаги можете да поддържате колата си нова.

Свойства:

Име на продукта: агент

по поддръжката Материал на продукта: течност

Тегло на продукта: 550g

Размер продукта: 6 * 6 * 20CM (2.36 * 2.36 * 7.87inch)

Напомняне: Размерът на продукта / снимките се измерват ръчно и се вземат, моля да ме извините за малко отклонение

Списък с продукти:

Автомобилен препарат за почистване на интериори *1( 500ml)

Вижте повече подробности за

продукта 1.Почиства и се грижи: Този автомобилен почистващ препарат за интериор е безопасен и безвреден и не уврежда кожата или човешкото здраве.Изработен е от висококачествен материал, който се грижи за кожата, докато почиства замърсявания и петна.

2.Многофункционален почистващ препарат: Този автомобилен почистващ препарат за интериор може да се справи с всяка повърхност, от която се нуждаете. Той е нежен към кожа, винил, PP и плат, така че можете да почистите колата, дома, офиса или хотелските мебели с него.

3.Simple и бързо: Този продукт ви позволява да почистите интериора на колата си с едно щракване. Просто напръскайте почистващия препарат върху повърхността и го избършете с гъбата. Тя ще изсъхне за 5-8 минути и ще накара колата ви да заблести.

4.Удължаване на живота на вашия автомобил: Този автомобилен почистващ препарат за интериор може да предотврати избледняване, напукване, стареене и деформация на интериора на вашия автомобил и да образува защитен филм, който да блокира UV лъчите и други вредни вещества.

5.Удобен за носене: Автомобилният почистващ препарат за интериор има лек и компактен дизайн.Можете да го вземете със себе си и да го използвате по всяко време, за да почистите колата си, защото е лесен за носене.

Подробна информация за продукта
  • Специални характеристики: Кондиционер за кожа
  • Обем на елемента: 500ml
  • Тегло на артикула: 550g
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Препарат за почистване на кожени тапицерии
  • Тип материал: почистващ препарат

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти