Спрей за почистване на интериора на автомобила Многофункционален спрей за почистване на пяна Спрей против стареене за автоматично превозно средство Подробно Инструмент за отстраняване на петна

15.86лв.

(0 Коментари)

SKU: g452801



Добави в желания

Точки:

1. Мощен препарат за отстраняване на петна: Този спрей за вътрешно почистване на автомобила може удобно да премахне мазнините и мръсотията от различни материали вътре в автомобила, като кожа, плат и др. Спестява време и труд, тъй като работи без вода и не изисква пречистване.

2. Почистване без петна: Този спрей за почистване на интериора на автомобила използва технология с микромехурчета за бързо проникване в петна, без да оставя следи. Той е бързо съхнещ и не влияе на красотата на интериора на автомобила. Просто напръскайте и лесно избършете.

3. Многофункционален почистващ препарат: Този спрей за почистване на интериора на автомобила може да премахне петна от масло от абсорбатори, дивани, мебели и други повърхности, като ви дава по-подредено и удобно жилищно пространство. Той има множество ефекти на обеззаразяване и може да се използва за интериори на автомобили и др.

4. Безопасен и недразнещ: Този спрей за вътрешно почистване на автомобила има лека формула, която не дразни кожата и не уврежда вътрешността на автомобила. Той е безопасен за използване върху кожени, винилови и гумени повърхности. Той също така има освежаваща миризма, която прави колата ви да се чувства освежаваща и чиста.

5. Лесно и ефективно почистване: Просто напръскайте спрея за вътрешно почистване на автомобила върху зоните, които се нуждаят от почистване, изчакайте известно време, за да оставите чистотата да отиде по-далеч и избършете с towel.no необходима вода, удобна за измиване без вода.

Описание:

Нашият спрей за почистване на автомобили е удобно и безопасно за използване решение за големи почистващи ефекти върху вътрешните повърхности на вашия автомобил. Лесно избършете мръсотията, мръсотията и петната само с няколко впръсквания. Наслаждавайте се на чист интериор на автомобила всеки път с нашия ефективен интериор на Car Cle aner .

Спецификация:

1. Име на продукта: Спрей

за вътрешно почистване на автомобили 2. Състояние: течност

3. Нетно съдържание: 30ml / 50ml (по избор)

4. Подходящ за: почистване на автомобили, почистване на

дома Опаковъчен списък:

Спрей за почистване на интериора на автомобила x 1

Бележки:

1. Поради различните мониторни и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

Подробна информация за продукта
  • Тип артикул: Препарат за почистване на кожени тапицерии
  • Тегло на артикула: 50g
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти