Foam течност за автомивка 500ml пяна измиване полски покритие восък за авто концентрирана формула превозно средство за почистване за камион седан ван SUV

21.22лв. 57.35лв.

(0 Коментари)

SKU: g456737



Добави в желания

Нашият почистващ препарат за автомивка създава богата и деликатна пяна, което я прави нежна към боята на вашия автомобил. При редовна употреба тя придава на автомобила ви нов облик всеки ден, като същевременно удължава експлоатационния живот на боята. Перфектен за любителите на автомобили, които искат да запазят външния вид на автомобила си!

Спецификация:

име: Течност

за полиране на автомобили Нетно съдържание: 500ml

Срок на годност: 3 години

Функция: чисто обеззаразяване, смазващо остъкляване, без повреда на автомобилната боя

Инструкции за употреба:

Разрежда се с вода в съотношение 1:300. Избършете тялото с чиста кърпа и шампоан и колата скоро ще получи чист и полиран ефект

Опаковъчен списък:

1бр течно покритие за кола

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте още подробности за

продукта 1.Разширено почистване: Насладете се на безупречен автомобил с нашия восък за автомивка, който ефективно премахва дори най-твърдите замърсявания от боята за автомобили, като същевременно оставя лъскав завършек. Богатата му пяна е лесна за изплакване и няма да причини драскотини или щети на вашия автомобил.

2.Безопасна и нежна формула: Нашият восък за автомивка е безопасно и практично решение за вашия автомобил. Той може да се похвали с екологично чисти съставки, които няма да навредят на вашия автомобил или околностите. Нежна, но ефективна, тя почиства и защитава повърхностите на вашия автомобил, оставяйки блестящ блясък, който продължава.

3.Концентрирана формула: С кола за автомивка почистете колата си с малка сума и спестете време и пари. Измийте без усилие колата си у дома и й придайте полиран вид всеки ден. Концентриращата му формула осигурява дълготраен блясък, което го прави достъпна и удобна опция за детайлизиране на автомобила.

4.Удължаване на експлоатационния живот: Восъкът за автомивка предпазва боята на вашия автомобил и удължава експлоатационния живот, като осигурява допълнителен слой покритие. Той също така подобрява блясъка на автомобилните повърхности, държи водата и праха далеч и осигурява защита чрез запазване на восъчните компоненти.

5.Beautiful Car Shine: Този восък за автомивка е чудесна идея за подарък за любителите на автомобили, които искат да направят колите си по-красиви. Той е подходящ за различни модели и им позволява да се насладят на забавлението от измиването на автомобила със семейството и приятелите.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: Goxfaca
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти