Кола напукани стъкло ремонт стъкло пълнител стъкло пълнител за бърз ремонт надраскване пляскане бикове-око и чипове

12.73лв. 25.47лв.

(0 Коментари)

SKU: g464561



Добави в желания

Този практичен комплект за ремонт на автомобили е идеалното решение за фиксиране на пукнатини на предното стъкло и предотвратяване на петна от масло. Използвайки прах за полиране на цериев оксид, просто го избършете с кърпа и предното стъкло ще изглежда като ново. Не позволявайте на малките пукнатини да се превърнат в големи проблеми - вземете този комплект днес!

Име на продукта: Прах

за почистване на стъклени драскотини Спецификации: 100g + лъжица

Бруто тегло: 124г

Размер на опаковката: 4.8 * 5.8 * 10cm

Размер на продукта: Прах за почистване: 9.7 * 4.5cm Лъжица: 8.3cm

Опаковъчен списък:

1 * Комплект

за ремонт на пукнатини на предното стъкло Вижте повече подробности за

продукта 1.Безупречно предно стъкло: Възстановете яснотата на предното стъкло с този комплект за ремонт, който не само поправя чипове и пукнатини, но и осигурява дълбоко обезмасляване и обезмасляване. Кажете сбогом на петната и ивиците по стъклото и поддържайте колата си безупречна по време на шофиране, като ефективно почиствате предното стъкло.

2.Премахване на драскотини: Възстановете девствените условия на предното стъкло с нашия комплект за ремонт. Неговият висококачествен прах за полиране на цериев оксид премахва бързо драскотините и осигурява перфектен завършек. Насладете се на бърза скорост на полиране и лесно нанасяне.

3.Wide приложения: Нашият комплект за ремонт на пукнатини на предното стъкло има широки приложения на автомобилни ветрозащитни средства. Той ефективно премахва петна от масло, петна от вода и прах, като същевременно не оставя никакви стъклени повърхности, включително огледала и екрани. Поддържайте стъклото си чисто и чисто с нашия лесен за използване и компактен дизайн.

4.Effortless ремонт: Този комплект за ремонт на пукнатини на предното стъкло ви позволява да премахнете прах и отломки от стъклените повърхности, да го избършете с кърпа, да използвате полиращия диск, за да полирате равномерно отгоре надолу, да вземете подходящо количество прах за полиране, да разпределите сместа върху стъклото и да разбъркате равномерно с топла вода.Можете да възстановите предното стъкло до първоначалните му условия за минути.

5.Advanced формула: Революционният комплект за ремонт на пукнатини на предното стъкло е практично и ефективно решение за ремонт на пукнатини по предното стъкло. Усъвършенстваната му формула премахва леките драскотини, което прави стъклото ви гладко и ново. Този практичен комплект за ремонт на автомобили също създава силно хидрофобно покритие, което значително намалява натрупването на вода, мръсотия и отломки, осигурявайки по-безопасно и по-лесно шофиране.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Концентриран: Да
  • Тип: Антифриз

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти