3 бр. Почистваща джанта за почистване на колела улеснява апликатора за превръзка на автомобилни гуми Преносима удобна гъба за полиране и кола маска

23.94лв.

(0 Коментари)

SKU: g446471



Добави в желания

Характеристики:

1. Прецизно детайлизиране на автомобила: Превръзките за гуми могат лесно да бъдат преувеличени и да оставят екстри, оставени след това, които се плъзгат върху вашата боя! Когато нанасяте блясък на гумата върху гума, задълбочената работа е от ключово значение.

2. Уникален модел на вълната: Апликаторът за гуми изтласква продукта в неравни повърхности по-ефективно от другите апликатори за превръзка. Тъй като се плъзга по повърхностите на текстурите, вълновият модел лесно разпределя продукта във всякакви пукнатини или пукнатини.

3. Чисти ръце: Когато дойде време да нанесете превръзката на гумите си, важно е да използвате правилния апликатор за равномерно, гладко, без бъркотия приложение. Поради тази причина, апликатор за шестостенно сцепление на гумите! Никой не обича да се облича на ръцете си, когато нанася блясък на гумите или дресинг за подстригване.

4. За многократна употреба: Апликаторът е създаден за многократна, многократна употреба.Използвайки усъвършенствана пяна с отворени клетки, този апликатор може да се накисва във вода или да се обеззаразява с еко универсален почистващ препарат за многократна употреба! Просто се уверете, че го оставяте да изсъхне напълно, преди да го използвате повторно.

5. Лесен за използване: Просто стиснете малко превръзка за гуми върху качествения апликатор и разнесете превръзката върху цялата гума. Той разпространява перфектен блясък на всяко избърсване.

Описание:

Апликаторът за шестостенно сцепление на гумите ви дава възможност да разпределите продукта в апликатора и да се разпространите по повърхността или дори да извадите химикала, напръскан върху гумата.

Спецификации:

Цвят: черен

Материал: гъба

Размер: 10см

Модел: модел на вълната

Приложение: Полиране на гуми и почистване

с кола маска Включен пакет:

3бр * Препарат за почистване

на гуми Бележки:

1. Моля, позволете грешка от 0-1 инча поради ръчно измерване. Благодаря за разбирането.

2. Мониторите не са калибрирани еднакво, цветът на елемента, показан на снимките, може да показва малко по-различен от реалния обект.

Подробна информация за продукта
  • цвят:
  • Приложение:
  • Включен пакет:
  • Материал:
  • Обхват на приложение:
  • Произход: континентален Китай
  • размер:
  • Име:
  • Форма: кръгъл
  • Модел:

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти