Стъргалка за лед Многофункционална мека стъргалка за лед за SUV 2 в 1 Четка за сняг и стъргалка за лед Четка за кола за отстраняване на сняг с удобна

9.98лв. 19.96лв.

(0 Коментари)

SKU: g444664



Добави в желания

Не позволявайте на тежкия сняг и лед да ви забавят! Нашата издръжлива четка за сняг за кола ви очаква да използвате. Лопата сняг без време и усилия и да се сбогува с лопата лед без усилия. Не са необходими други инструменти за скобата. Пригответе се да поемете зимното време с лекота.

Спецификации:

[Име на продукта]: Кола Ice Scraper

[Цвят на продукта]: червен, син

[Размер на продукта]: около 52 * 8,5 см / 20,47 * 3,35 инча

[Материал на продукта]: PVC + найлон

[Нето тегло на продукта]: около 135g

[Брутно тегло на продукта]: около 150g

[Размер на опаковката]: (прибл.)58 * 10cm / 22.83 * 3.94inch

[Приложим модел]: Универсален

[Използване на продукта]: снегопочистване и лопата за лед.

Опаковъчен лист:

1 * Лопата за сняг за кола

Бележка:

1. Изображенията на продуктите са компресирани за пълно показване, което може да се различава от истинския мащаб

2. Поради цветовата температура на дисплея, фотоапарата, околната светлина и фотографските умения, може да има лека цветова разлика в снимките на някои стоки, а цветът трябва да бъде подчинен на реалния обект!

3. Поради различни ръчни измервания, моля, позволете малка разлика в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Various Snow Clearing: Премахване на неудобството от изстъргване, метене и лопата сняг от колата си с тази многофункционална кола сняг четка. Разнообразните му характеристики правят зимното шофиране бриз - не пропускайте!

2.Effortless Snow Removal: С тази кола сняг четка, можете лесно да лопата сняг и лед от предното стъкло и прозорците, без да губите време и енергия. Главата на лопатата ABS и стъргалките за лед са предназначени да премахнат дори най-здравия сняг.

3.Extensive Приложение: Ефективно премахва прах и вода от прозорците, Snow Scraper за кола го прави удобен за самостоятелно обезпрашаване или изстъргване, и не се нуждае от други инструменти.

4.Безпроблемно прикрепване: Не губете време и усилия в търсене на инструменти. Нашата четка за сняг за кола е проектирана за лесен монтаж без никаква скоба или допълнителни инструменти. Насладете се на удобството на прост и ефективен скрепер за сняг за кола.

5.Durable в употреба: Car Scraper Snow Brush е ергономично проектиран с дръжка, удобен за хващане и не е лесен за счупване, прекрасен подарък за приятели и семейство.

Подробна информация за продукта
  • Височина на елемента: 0.00inch
  • Ширина на елемента: 8.5cm
  • Тегло на артикула: 135g
  • Дължина на елемента: 52cm
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: PVC+найлон
  • Тип артикул: Стъргалка за лед

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти