Възстановяване на фаровете Ремонт на стъклени драскотини Авто фарове против надраскване на обектива Ремонт на флуидни фарове Полски почистващ препарат за възстановяване

6.33лв. 9.06лв.

(0 Коментари)

SKU: g430502



Добави в желания

Нашият препарат за почистване на фарове осигурява подобрена безопасност при шофиране през нощта и възстановяване на светлинната мощност на вашия автомобил. Кажете сбогом на мъглата и корозивното натрупване с пълно отстраняване. Може да се използва по всяко време, навсякъде, включително и на вашия трейлър. Получете кристално чисти фарове без никакви проблеми.

Спецификации:

Име на продукта:Почистващ препарат за

фарове Спецификации на продукта:

А:10МЛ

може би

Б:30МЛ

може би

C: 10ML комплект (10ML решение за ремонт на автомобилни светлини + 2-инчова шлифовъчна гъба x2 + гъба x1)

може би

D: 30ML комплект (30ML решение за ремонт на автомобилни светлини + 2-инчова шлифовъчна гъба x2 + гъба x1)

Размер на продукта:

10ML: 2.3x2.3x5.8CM|0.90x0.90x2.28 инча

30ML: 3x3x8.2CM|1.18x1.18x3.22 инча

Срок на годност на продукта: три години

Списък с продукти:

1 * Препарат за почистване на фарове (10ml)

или

1 * Препарат за почистване на фарове (30ml)

или

1 комплект * Препарат за почистване на фарове (10ML решение за ремонт на автомобилни светлини + 2-инчова шлифовъчна гъба x2 + гъба x1)

или

1 комплект * Препарат за почистване на фарове (30ml решение за ремонт на автомобилни светлини + 2-инчова шлифовъчна гъба x2 + гъба x1)

Бележки:

Моля, позволете грешка 0.5cm / 0.20in поради ръчно измерване.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента, надявам се, че можете да разберете.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Подобрена производителност: Трансформирайте мъгливите и пожълтели фарове на автомобила си в нови условия само с няколко прости стъпки. Насладете се на подобрена видимост на пътя и по-безопасно шофиране.

2.Clear Sight: Възстановете светлинната мощност на автомобила си и осигурете ясна видимост с този почистващ препарат за фарове.Без усилие премахнете драскотините и окисляването, за да подобрите яснотата и яркостта на фаровете си, подобрявайки безопасността си при шофиране на пътя през нощта.

3.Подобрена издръжливост: Отървете се от мъгливите фарове и възстановете яснотата на осветлението с нашия почистващ препарат за фарове. Нашето решение напълно премахва корозивните замърсители, като същевременно осигурява траен слой

за UV защита 4.Portable за носене: Вземете кристално чисти фарове незабавно с този преносим почистващ препарат за фарове. Той е компактен, лек и може да се използва по всяко време и навсякъде. Перфектен за шофьори, които искат да поддържат оптимална видимост на пътя.

5.Широка гама на употреба: Възстановете яснотата и яркостта на вашите светлини, корабни прозорци и фарове за ремаркета с този почистващ препарат за фарове. Неговата мощна формула се справя с мръсотията, мръсотията и окисляването, за да постигне отлични резултати.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти