Винилова инсталация Инструменти за тониране Аксесоари за стикери за кола Опаковане на въглероден филм Филц Скрепер за почистване на прозорци Чистачки за почистване на прозорци

0.59лв. 0.92лв.

(0 Коментари)

SKU: g450880



Добави в желания

Характеристика

【Висококачествена пластмаса】 мека пластмаса, издръжлива за всички винилови приложения и няма да се надраска по време на инсталацията.

【Felt Edge Squeegee】Този скрепер инструмент за винил е изработен от трайна пластмаса, а тъканта филцови ръбове за по-дълъг живот от обикновените чистачки, устойчиви и здраво, удобни за вас да нанасяте върху всякакви повърхности и да не се притеснявате за надраскване или маркиране.

【Гладък ръб, дизайн на наклона】: по-добре да се побере на повърхността, по-добре да се стисне работа.

【Non-хлъзгане дизайн】Този винил чувствах гумен повдигнати линии, за да се предотврати приплъзване, краищата на филца ще защити вашия винил, без да оставя никакви остатъци, меки и гладки, което го прави идеален за работилници, пълни с различни масла.

【Широко използване】Тази винилова обвивка може да се използва широко в опаковането на автомобилни винилови филми, приложение за оцветяване на прозорци, инсталиране на филм за промяна на цвета на превозното средство, оцветяване на чистачки и т.н.

【Издръжлив, 】Издръжлив и гъвкав до контурни извити повърхности, ефективно.

Тип: гумен

Цвят: като шоу

Материал: пластмаса

Размер: 10x7cm

Пакетът включва: 1pc Squeegee

Бележка:

1.Моля, имайте предвид, че поради светлинните ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.н., може да има някои леки разлики в цветовия тон на снимката на уебсайта и действителния елемент.

2. Елемент Мярка на ръка, тя може да бъде 1 см различен, вашият вид разбиране ще бъде много оценявам.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Име на марката: JETTING

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти