Стъргалка за лед за кола Снегопочистване на предното стъкло & Аксесоари за отстраняване на замръзване с пяна дръжка Window Scraper за премахване на замръзване на снега

2.16лв. 3.43лв.

(0 Коментари)

SKU: g441954



Добави в желания

Този скрепер за сняг за прозорци на автомобил е предназначен за безпроблемно почистване на сняг и лед от вашия автомобил. Със здрава и здрава извита лопата и EVA дръжка от пяна против хлъзгане, този скрепер е лесен за използване и осигурява удобен захват.

Име на продукта: Лопата за

сняг Размер продукта: 25x9.5cm

Тегло на продукта: 80g

Списък:

1 * стъргалка за лед за предното стъкло

на автомобила Вижте повече подробности за

продукта 1.Quality Материал: Благодарение на здравия си ABS ръб, този скрепер за сняг на предното стъкло на автомобила няма да се огъне или счупи дори под налягане. Здравият му екстериор позволява ефективно отстраняване на лед и сняг от предното стъкло без риск от надраскване.

2.Спестете време и безопасност: Лесно отстранявайте снега и леда с извита лопата и материал без надраскване. Нашият скрепер за сняг на предното стъкло на автомобила разполага с извита лопата, която се вписва безпроблемно на предното стъкло, за да направи работата ви по-ефективна и безопасна.

3.Ергономична дръжка: Насладете се на лесна работа и контрол на нашия скрепер за сняг на предното стъкло на автомобила с неговата EVA дръжка от пяна против хлъзгане и ергономичен дизайн. Кажете сбогом на умората на ръцете и поздравете удобното и ефективно отстраняване на снега и леда.

4.Easy за носене: Нашият скрепер за сняг на предното стъкло на автомобила разполага с лесна за окачване дръжка за проектиране на дупки за безпроблемно транспортиране. Също така е лек, което го прави удобен за вас, където и да отидете.

5.Подобрено изживяване при шофиране: Осигурете пълна безопасност по време на шофиране с този скрепер за сняг на предното стъкло, който напълно почиства снега и леда, осигурявайки ясна визия за безопасно шофиране.

Подробна информация за продукта
  • Тип артикул: Стъргалка за лед
  • Тип материал: Каучук
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти