Автомобилен спирачен прахоуловител 120ml кола колело ръжда отстраняване джанта чисти спрей мощен преносим почистващ спрей за сплав ясно

16.22лв. 27.04лв.

(0 Коментари)

SKU: g390087



Добави в желания

Автомобилна спирачка за отстраняване на прах 120ml кола колело ръжда отстраняване джанта чисти спрей мощен преносим почистващ спрей за сплав ясно

Точки: 1.Нежни съставки: Включително боядисани, с ясно покритие, сплав и хромирани покрития, нашата мека формула спрей без усилие премахва мръсотията, спирачния прах и мръсотията, без да причинява щети, оставяйки колелата чисти и блестящи.

2.Лесен за използване: Намалете усилията и спестете време с нашия спрей за почистване на автомобилни колела. Лесно почиствайте отломките вътре и извън колелото с помощта на кърпа. Без усилие разтворете мръсотията там, където е заседнала, изчакайте 5 минути, след което избършете с гъба. Натиснете спрея върху колелото за бързо почистване.

3.Мощен дизайн: Насладете се на най-доброто почистване с нашия спрей за почистване на колела за автомобили. Нашата мощна формула без усилие разтваря най-твърдия прах и мръсотия от колелата ви, спестявайки ви време и усилия.

4.Многократна употреба: Вашите колела ще изглеждат съвсем нови и ще се открояват от тълпата благодарение на способността на спрея за почистване на автомобилни колела да премахва твърди замърсявания, прах и мръсотия.

5.Easy за носене: Поради малкия си размер и ниско тегло, 120ml Car Wheel Cleaner Spray е удобен за транспортиране и съхранение. Тя може напълно да задоволи вашите желания и да подобри удобството на живота ви.

Трансформирайте колелата си с мощния спрей за почистване на автомобилни колела.Идеален за използване при повечето видове покрития на колелата, той без усилие почиства отломките отвътре и отвън с помощта на гъба. Нашата усъвършенствана формула оставя колелата ви да изглеждат нови и животът ви по-удобен.

Спецификация:

име: Спрей

за почистване на автомобилни колела Функция: Отстраняване на ръжда и почистване на колела

Капацитет: 120ml

Брутно тегло: (прибл.)130g

Размер продукта: (прибл.)18.44cm / 7.26 инча

Опаковъчен списък:

1 * Почистване на джанти

за кола

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти