Почистващ препарат за петна от автомобилно масло Autos Отстраняване на петна от вода Течно полиране на предното стъкло Съединение за полиране Универсален агент за отстраняване на стъклен маслен филм

12.27лв. 24.56лв.

(0 Коментари)

SKU: g402971



Добави в желания

Bullet P oints:

1. Без масло и светъл поглед: Използвайки този препарат за почистване на петна от масло за автомобили, можете ефективно да премахнете петна от предното стъкло и прозорците, като направите зрението си по-ясно и гарантирате безопасността при шофиране. 2. Водоустойчива стъклена повърхност: Този почистващ препарат за петна от масло за автомобили може ефективно да премахне петна от масло по стъклената повърхност и да предотврати повторното залепване на петна от дъжд, прах и масло. Той образува невидим водоустойчив слой, който отблъсква водата и мръсотията, и образува защитен филм, който продължава дълго време. 3. Мек и неувреждащ почистващ препарат: Със супер активни съставки, този почистващ препарат може лесно да премахне петна от масло от колата ви, без да повреди боята. Той не съдържа никакви вредни вещества и е мек и не дразни кожата ви. 4. Лесен за измиване: С този почистващ препарат за петна от масло за автомобили можете да избършете стъклото лесно и бързо.Просто го стиснете върху гъбата, избършете оцветената област и я изплакнете с вода. След това избършете с кърпа за почистване и се насладете на искрящия резултат.

5. Широко приложим: Този почистващ препарат за петна от масло за автомобили може да премахне упоритите петна от масло от различни повърхности, като предно стъкло, огледало за обратно виждане, фарове, стъкло за прозорци, метал и кожа. Той се използва широко както за вътрешно, така и за външно почистване на вашия автомобил.

Описание: Гарантирайте безопасността си при шофиране с нашия ефективен препарат за почистване на предното стъкло. Той предотвратява петна от дъжд, прах и масло, заедно с петна от масло за автомобили, които поддържат кожата ви безопасна. Шофирайте спокойно.

Спецификации: 1. Име на продукта: Емулсия за почистване на маслен филм 2. Функции: обеззаразяване, маслен филм, воден знак

3. Нетно съдържание: 100ML 4. Обхват на приложение: автомобил, домакинско стъкло и др

Опаковъчен списък: 1pc * гъба 1pc * почистване на петна от автомобилно масло

Подробна информация за продукта
  • Обем на елемента: 100ml
  • Име на марката: vvcesidot
  • Специални характеристики: Кола стъкло масло филм отстраняване
  • Тегло на артикула: 120g
  • Произход: континентален Китай
  • Име на модела: Почистващ препарат за петна от масло
  • Тип материал: Течност
  • Тип артикул: Препарат за почистване на бои
  • Височина на елемента: 4cm
  • Дължина на елемента: 15cm
  • Ширина на елемента: 15cm

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти