Car Scratch Wax Car Scratch Remover за дълбоки драскотини 120ml триене съединение за автомобили възстановява блясъка до скучни облицовки ремонт

14.04лв. 20.05лв.

(0 Коментари)

SKU: g408423



Добави в желания

"Кажете сбогом на грозните драскотини с нашия автомобил Scratch Wax! Нашият специално формулиран препарат за отстраняване на драскотини работи бързо и ефективно за премахване на леки и по-дълбоки драскотини по автомобили и мотоциклети. Освен това, със своите защитни свойства, той осигурява дълготрайна защита за вашия ценен автомобил. Възстановете красотата на автомобила си за минути!"

Спецификация:

Тип артикул: кола драскотина восък

Нетно съдържание: 120ml

Приложим тип: подходящ за всички видове драскотини на автомобили, като драскотини по дръжките на вратите, малки драскотини, незначителни повреди на боята, завихряне на боята след полиране.

Опаковъчен списък:

Кола драскотина восък * 1

или

Кола драскотина восък * 1 + кърпа * 1 + гъба * 1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Разширена производителност: Постигнете безупречен екстериор на автомобила с нашата паста за отстраняване на надраскване на автомобила. Усъвършенстваната формула ефективно премахва светлината до по-дълбоки драскотини, възстановявайки лъскавия блясък на вашия автомобил.Сбогувайте се с упоритите петна и тъпотата и се насладете на дълбока реставрация като никоя друга.

2.Revamp външния вид на вашия автомобил: Постигане на чисто нов облик с нашата кола Scratch Remover Paste.With 1 просто приложение, тя елиминира драскотини, ожулвания и дефекти, докато добавяне на цвят към вашия автомобил боя. Забележете незабавна и трайна промяна във външния вид на вашия автомобил.

3.Защитете автомобила си: С нашата паста за отстраняване на надраскване на автомобила, защитете ценния си автомобил от драскотини, окисляване и петна. Той ефективно защитава боята на вашия автомобил, без да причинява щети. Прилага се лесно и подходящо за всеки тип автомобил и цвят.

4.Instant Scratch Repair: Възстановете блясъка на колата си за минути! Просто нанесете нашата паста за отстраняване на надраскване за кола върху повредената зона с кърпа от микрофибър и внимателно разтрийте с кръгови движения.Благодарение на мощната си формула и лесното приложение, веднага ще видите впечатляващи резултати. Не позволявайте драскотини да съсипят външния вид на вашия автомобил - вземете нашето решение още днес!

5.Universal Fix: Независимо дали имате кола, мотоциклет или RV, тази паста за отстраняване на надраскване може да ви помогне да възстановите оригиналния блясък на вашия автомобил. Работи върху всеки цвят и всякакъв вид боя, което го прави удобно и ефективно решение за малки драскотини и завихряния.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: vvcesidot
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти