480Pieces Празна саксия за боя, 40 ленти Акрилни мини контейнери за боя Съхранение с капаци за изкуства и занаяти Боя 3Ml

59.07лв.

(0 Коментари)

SKU: g11216



Добави в желания

Има общо 240 кутии за боя, които могат да задоволят ежедневните ви нужди за боядисване и ръчни проекти.

Удобни и издръжливи: Нашите празни ленти за боя са изработени от висококачествени пластмасови материали, издръжливи и леки, не лесни за счупване. Тези прозрачни лакови ленти имат висока прозрачност и могат да ви помогнат лесно да различавате цветовете.

Добра херметичност: Боята е снабдена с капак, който може да бъде плътно затворен чрез леко натискане след употреба, за да се избегне объркване. Отварянето и затварянето са фини, за да се осигури правилно запечатване, което е много подходящо за поддържане на малко количество боя свежа.

Mini резервоар за боя: всеки резервоар за боя има капацитет от 3 мл.Тези ленти боя саксия са леки по тегло, заемат малко пространство, и са удобни за съхранение и носене.

Универсалност: Тази мини боядисана лента за мивка може да съдържа различни елементи като боя, козметика, блясък на прах, бижута мъниста, прах и т.н. Тези празни ивици за басейни за боя могат да се използват и за проекти за изкуства и занаяти, училища, скици на открито, художествени класове и фестивали на изкуството.

размер: Обща дължина: около 17 см

Материал: пластмаса

цвят: прозрачен

Съдържание на пакета:

480 x Празна саксия за боя (6бр / лента, общо 40 ленти)

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти