Лунен календар 2024 Година на драконовата стена Превъртане на календара Зодиакална година на драконовия календар Макара Декоративен стенен календар за

7.54лв. 10.76лв.

(0 Коментари)

SKU: g116910



Добави в желания

Внесете късмет и хармония във вашия дом или бизнес с нашия китайски календар 2024. Ярките цветове и дизайн го правят лесно да се види ясно всеки месец от годината. Не е лесно да паднеш благодарение на здравата си конструкция. Перфектен за тези, които практикуват Фън Шуй, този щастлив календар обещава късмет в годината на дракона.

Спецификация:

Име на продукта: Китайски календар

Материал: ратанова хартия

Разширен размер: (прибл.) 31.8 * 76.2cm / 12.52 * 30 инча

Сгънат размер: (прибл.) 32.3 * 6.8 * 1.2cm / 12.72 * 2.68 * 0.47 инча

Опаковъчен списък:

1* Китайски календар

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Културен чар: Потопете се в традиционната китайска култура с яснотата на печата и сложните зодиакални модели на Годината на дракона. Детайлите са поразително ярки в ярки цветове, което го прави очарователно украшение или прекрасен подарък.

2.Дълготрайно качество: Този китайски календар е изработен от имитация на ратанова хартия, която е дебела и издръжлива. Може да се използва дълго време без падане или разкъсване. Насладете се на красотата и мъдростта на китайската култура с този календар.

3.Elevated User Experience: Вземете многофункционален григориански-лунен-слънчев китайски календар, който показва фестивали, слънчеви термини, световни празници и др. Планирайте месечни дела и късмети с Фън Шуй Лъки Calendar.Keep следите на вашите събития по ангажиращ и разнообразен начин.

4.Удобно организирайте живота си: С този китайски календар можете удобно да проверявате и управлявате времето си за всеки месец от годината. Той идва с ремък, който го прави лесен за монтиране и окачване на стената ви у дома. Можете да видите ясно датите, фестивалите и лунните фази на всеки месец.

5.Perfect Gift Choice: Този китайски календар е чудесен избор за подарък за приятели и роднини, които обичат китайската традиционна култура. Той се отличава с навечерието на пролетния фестивал, което означава благоприятна нова година и късмет в годината на дракона.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти