Auto Car Air Vent Клипове Автомобилен интериорен декор Парфюм Въздушен дифузьор Кола Мини сладък танци момиче кристал Освежители за въздух за SUV

8.87лв. 17.76лв.

(0 Коментари)

SKU: g1271



Добави в желания

Точки:

1. Изящни декорации: Украсете вентилационния отвор на колата си с този искрящ танцуващ клип с форма на момиче с инкрустирани кристали. Зашеметяваща момичешка декорация, която добавя елегантност и чар към вашето пътуване.

2. Не е лесно да се счупи: Изработен със силни сплави и кристални материали, нашият клип за вентилационен отвор за кола е за многократна употреба и дълготраен. Шофирайте комфортно с добра атмосфера, тъй като тя остава неповредена и неизбледняла дори след продължителна употреба.

3. Лесна работа: Подобрете шофирането си с нашия клип за въздушен вентилационен отвор за кола. Накиснете ароматните таблетки за многократна употреба в етерични масла или парфюм, след което лесно го закрепете върху вентилационния отвор. Когато ароматът се разсее, бързо се напълнете с повече масло за дълготраен аромат.

4. Лесен монтаж: Поставете дизайна на клипа във вентилационния отвор на автомобила си, без да полагате допълнителни усилия. Не е необходима сложна процедура за инсталиране.Всеки автомобилен отдушник е идеалният избор.

5. Подходящ подарък: Надстройте външния вид на автомобила си с този елегантен клип за въздушен отдушник на автомобила, перфектен подарък за специалните събития на вашите близки, като рождени дни, домакинство или коледни партита.

Описание:

Подобрете атмосферата на автомобила си с нашите щипки за парфюм с ароматизатор за въздух! Тези клипове за многократна употреба са изработени от издръжлив материал и лесно се монтират върху вентилационния отвор. Просто ги накиснете в етерични масла за перфектен аромат. Добавете елегантност към пътуването си с тази перфектна декорация на вентилационните отвори.

Спецификация:

1. Име: Car Air Vent Clip

2. Материал: сплав, кристал

3. Размер: (прибл.)5.5 * 3см / 2.17 * 1.18 инча

4. Тегло: около 30 грама

Опаковъчен списък:

Кола Air Vent Clip * 1

Аромат памук случаен*1

Добри съвети:

1. Поради причини като цветова температура на монитора, камера, околна светлина и фотографски умения, може да има леки цветови разлики в снимките на някои продукти. Цветът е подчинен на действителния продукт!

2. Моля, позволете малки разлики в размера, дължащи се на различни ръчни измервания.

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 30g
  • Име на модела: Автомобилен въздушен дифузьор
  • Тип: Auto Car Air Vent Клипове
  • Височина на елемента: 1cm
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: Пластмаса+сплав
  • Ширина на елемента: 3cm
  • Тип артикул: Освежител за въздух
  • Специални характеристики: Инструменти за парфюми за автомобили
  • Дължина на елемента: 5.5cm

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти