0.030" Безгазова дюза Накрайници Ядра Съвети за контакт с дюзата Газови дифузори Mig заваръчни пистолети Аксесоар Заваръчна техника R7UA

14.96лв. 19.94лв.

(0 Коментари)

SKU: g128569



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Чисто нов и високо качество

Добра топлоустойчивост: Безгазовата дюза е изработена от материал с висока якост, висока топлоустойчивост, може да намали загубата на топлина и да осигури най-добрите заваръчни характеристики. Можете да се насладите на по-дълго време за обслужване с вашия проект за заваряване, да направите вашите проекти за заваряване по-добри и ефективни.

Широко приложими: Това е набор от общи консумативи за заваряване. Подходящ за всички MIG устройства със заваръчни горелки AK14 от други производители. (Не е подходящ за 15AK.)

Аксесоари за заваръчни горелки: Контактният връх е метална част, монтирана на заваръчната горелка, която може да насочва тока към зоната по-стабилно, да подобри стабилността на процеса на заваряване, да подобри способността за провеждане на ток, да направи процеса на заваряване по-гладък и да подобри ефективността на работа.

Лесен за използване: Контактният накрайник 14AK приема стандартизиран, предназначен да осигури херметичност и стабилност на връзката.

Пакетът включва: 2x безгазова дюза, 2x месингов свързващ прът, 10Pcs 0.030 "(0.8mm) проводими съвети. Може да се използва повторно за дълго време.

Спецификации:

Материал: мед + пластмаса

Тип: 6 мм / 10 мм / 12 мм

Дюза: Прибл.42x18mm / 1.65x0.71inch

Пакетът включва:

2Pcs безгазова дюза

2Pcs месинг свързващ прът

10Pcs 0.030 "(0.8mm) проводими съвети

Бележка:

1.Моля, позволете грешки от 1-2 см, дължащи се на ръчно измерване, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

2.Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти