Двуслойна подложка за котешка тоалетна EVA водоустойчива котешка тоалетна килим тоалетна тава пясъчници за котешка тоалетна килим котешка тоалетна кутия аксесоари

4.56лв. 10.13лв.

(0 Коментари)

SKU: g133171



Добави в желания

Спецификация:

Материал: EVA

Цветове: Черно, Бежово, Розово, Сиво, Синьо, Кафяво

Размер: 30 * 30 см / 30 * 45 см / 40 * 50 см / 45 * 60 см / 55 * 75 см

Тегло: 150g / 170g / 230g / 385g / 500g

Характеристики на продукта:

1. Подходящ е за повече от 95% видове котешка постеля, горният слой е материал през отвора, котешката постеля може лесно да премине, а долният слой е водоустойчив материал, котешка постеля, урина и други замърсявания могат да се съберат тук. Подложката за котешка тоалетна е проектирана с горен и долен слой: горният слой приема шестоъгълна дупка, вдлъбната и изпъкнала конструкция, в допълнение към предотвратяването на пръски от котешка тоалетна след падане, сферичното меко докосване също може да предотврати надраскването на котките, а долният слой е запечатан за котки. Пясък, дъното е проектирано с редовни кръгли отвори, което е ефективно противоплъзгащо, за да се предотврати подхлъзването и нараняването на вилнеещата котка.

2. Материалът е изработен от високоеластичен EVA материал. EVA е мека, миеща се и не задушна, подходяща за котки, които обичат мекото докосване.

Подробна информация за продукта
  • Тип артикул: Котешки къщи & Апартаменти
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: континентален Китай
  • CN: Хубей
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти