Pet Parakeet Budgie Висящи играчки за игра Клетка за птици Дървен клон Стойка Кацалки Папагал Дървен държач Кацалки

6.64лв. 9.48лв.

(0 Коментари)

SKU: g207971



Добави в желания

100% чисто нов и високо качество

Материал: Дървен

Цвят: Като картина

Размер: Ширина * височина: 15 * 16,7 см, Грешка около 1 см

Преобразуване: 1 инч = 2.54cm, 1cm = 0.393inches

Пакет: 1Pc

Топъл съвет :

Моля, имайте предвид, че поради светлинните ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.н., може да има някои леки разлики в цветовия тон на снимката на уебсайта и действителния елемент.

Точка Мярка на ръка, тя може да бъде 1 см различен, вашият вид разбиране ще бъде много оценявам.

ПЛАЩАНЕ: Преди да направите поръчката си, моля, потвърдете подробностите с нас, ако имате заявка за артикули. Моля, направете плащане в рамките на 3 дни от поръчката, ако е възможно.ДОСТАВКА: 1.Време за подготовка: имаме нужда от 3-5 работни дни, за да подготвим поръчката ви според нашите многобройни поръчки всеки ден. 2.Моля, проверете два пъти адреса си, когато пишете в Gyomro.eu, ако искате промяна, преди да ги изпратим, моля, забележете ни новия адрес. 3.About Duty Като се вземат предвид нашите клиенти, ние сме принудени да изпратим вашата поръчка по обикновена поща. Искрено се извиняваме за причиненото неудобство.

ОБРАТНА ВРЪЗКА: 1.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете вашата обратна връзка и 5 звезди. 2.If не сте доволни нашите продукти, pls свържете се с нас, преди да оставите отрицателна обратна връзка. ние гарантираме, че ще 100% slove всеки проблем за вас и да ви направи доволни. УСЛУГА: 1. Ние се грижим за нашите ценни клиенти и винаги ще се опитваме да ви помогнем, надяваме се да установим дълъг бизнес с вас. 2.Моля, свържете се с нас от TRADEMANGGER преди да оставите отрицателна обратна връзка или отваряне и спор на сайта. Моля, дайте ни възможност да разрешим всеки проблем.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: hedahlia
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Дърво
  • CN: Zhejiang
  • Тип: ПТИЦИ
  • Задаване на тип: no
  • издръжлив: високо качество

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти