Christmas Gingerbread Man Pet Toy Cute Plush Dog Cat Pet Toys Chew Animal Cartoon Toy For Pet Puppy Teething Toys Gift

0.84лв. 1.70лв.

(0 Коментари)

SKU: g344696



Добави в желания

Тези играчки за дъвчене на котенца са идеалният размер за вашия космат приятел! Те са чудесни за интерактивна игра и помагат за освежаване на дъха. С ярки цветове и забавни форми те със сигурност ще привлекат вниманието на котката ви. Плюс това, те позволяват на вашия домашен любимец да почувства любовта ви чрез време за игра.

Спецификация:

име: Gingerbread Man Catnip плюшена играчка

Материал: коча билка, плюш, PP памук

Приложимо: всички породи

котки Размер продукта: 7 * 9.5cm / 2.75 * 3.74in

Списък на пакетите:

Джинджифилов човек котка играчка*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Подобряване на активността: Тази играчка за дъвчене на джинджифилов човек е идеална за игра на закрито или на открито, идеална за забавление на котката ви с дейност за преследване, удряне и носене. Идеалният размер за насърчаване на активността на вашия домашен любимец и да му помогне да остане здрав и щастлив.

2.Премахване на скуката и стреса: Отдайте се на интерактивна игра с вашия космат приятел с нашата играчка за дъвчене на джинджифилов човек.Чудесно за игра, облекчава скуката и стреса от раздяла.

3.Подобрете хигиената на зъбите: Дайте на котето си свеж дъх и по-здрави зъби с тази играчка за дъвчене на джинджифилов човек. Неговото ефективно почистващо действие подобрява здравето на устната кухина, което прави вашия котешки приятел по-здрав и прекрасен.

4.Подобрете вниманието на котката: Увеличете котешкото щастие.Играчката за дъвчене на джинджифилов човек е проектирана със сладки детайли и ярки цветове, които незабавно привличат вниманието на котката ви. Тази играчка без усилие стимулира любопитството и игривостта на вашия домашен любимец, като му дава часове забавление. Те ще обичат да хапят и да играят с тази мека, издръжлива играчка, което ги прави по-щастливи и по-живи от всякога.

5.Удобен и удобен: Никога не пропускайте шанса да разглезите котешкия си приятел! Нашата играчка за дъвчене Gingerbread Man е преносима и лека, което я прави идеалният спътник за пътуване.Можете да го вземете със себе си, където и да отидете, и да оставите котката си да почувства любовта, независимо къде се намирате!

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Плюшени играчки
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Pp памук
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти