Hot 96 Pack Хоризонтален страничен монтаж Автоматични зърна за домашни птици Чиста поилка за пиле или пъдпъдък

51.50лв. 71.53лв.

(0 Коментари)

SKU: g368414



Добави в желания

Птиците предпочитат тези хоризонтални птичи зърна пред вертикалния тип и чашките за поливане, тъй като осигуряват по-голямо удобство при достъпа и пиенето на водата от контейнера си. Стоманеният прът е достатъчно лесен за натискане, че дори 2-седмичните пилета могат да го направят с по-малко или никакви усилия.

Тази хоризонтална поилка за пилета е проектирана да работи като диспенсър за вода. Той ще освободи вода само ако стоманеният прът се задейства от стадата и след това се изключва, когато в него не се удари птица. Всичко, което трябва да направите, е да напълните кофата / контейнера, когато водата свърши. 5 галона вода ще бъдат достатъчни за седмица или повече в зависимост от броя на стадата, които имате във вашата птицеферма или кокошарник.

Това зърно за вода за домашни птици е направено от пластмасови и стоманени материали и се сглобява добре, за да се гарантира, че качеството е най-доброто и че продуктът ще продължи много сезони.

Толкова е лесно и бързо да настроите тази поилка за клещи, тъй като всичко, което трябва да направите, е да пробиете дупка в контейнера си и да завиете хоризонталните зърна на птиците на Cruzadel. Единственото нещо, което ще ви е необходимо за инсталиране на зърната за поливане, е свредло 11/32. Монтажът на зърното се завинтва директно във вашия контейнер, така че няма да са необходими допълнителни инструменти.

Номер на модела: Хоризонтален страничен монтаж на зърното

за домашни птици Тип: Селскостопански животни

Тип селскостопански животни: пиле или пъдпъдък

цвят: червен

Материал: пластмаса

размер: 3 х 3 см

Съдържание на пакета:

96 x пилешки фонтан

за пиене Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти