Палатка за кучета Пещера за котки на закрито Сгъваема котка Teepee Дишаща котка легло пещера котка игра палатки лятна котка къща за малки средни

29.48лв. 58.96лв.

(0 Коментари)

SKU: g410924



Добави в желания

Дайте на котката или кученцето си уютно и сигурно място за спане с това легло за куче. Той е сгъваем и огъващ се, така че лесно можете да го съхранявате или премествате. Той е достатъчно голям за кучета и идва с мека възглавница. Независимо дали го поставите в спалнята, хола или вътрешния двор, вашият космат приятел ще хареса това легло за палатки за кучета.

Свойства:

Име на продукта:Палатка

за къмпинг за домашни любимци Разгъване на размера (относно):

S: 46 * 40 * 32CM подходящ за в рамките на 5 кг

M: 58 * 50 * 36CM подходящ за в рамките на 10 кг

Сгъваем размер (около): 48 * 22 * 6CM / 52 * 26 * 6CM

Материал: водоустойчив полиестер / PP памук / фибростъкло полюс

Тегло: (около) 260g / 360g

Опаковъчен лист:

1 * Къща за палатки

за домашни любимци Вижте повече подробности за

продукта 1.Ventilated палатка легло: Това куче палатка легло е изработена от водоустойчив полиестер и къс плюш, които са меки и щадящи кожата за вашата котка или кученце.Палатката има и мрежест дизайн на прозореца, който позволява въздушен поток и вентилация, което кара вашия домашен любимец да се чувства комфортно и топло в палатката.

2.Foldable и удобен: Това легло за палатки за кучета може да бъде сгънато до малък размер, така че можете да го носите с лекота, където и да отидете. Той е идеален за къмпинг, пътуване или посещение на приятели, тъй като не заема много място в багажа или колата ви.

3.Easy да се създаде: Това куче палатка легло е лесен за инсталиране и огъване. Той разполага със силни опорни пръти от фибростъкло, които го поддържат във форма. Тя дава на кучето ви просторно и уютно пространство за сън.

4.Soft и плътно подслон: Това куче палатка легло е идеалното място за вашия домашен любимец да си почине и да се отпуснете, независимо дали сте у дома или. Той е удобен и уютен за вашия домашен любимец, като същевременно е лек и лесен за сглобяване и опаковане. Той се вписва във всяка стая на къщата ви или във вашия вътрешен двор, градина или къмпинг.

5.Уютна палатка за домашни любимци: Това легло за палатки за кучета е уютна палатка за вашите домашни любимци. Той има креативна форма на палатка, която ги предпазва от слънцето и създава релаксиращо пространство. Той е достатъчно голям за кучета, котки, зайци, патици и други малки животни.

Подробна информация за продукта
  • Тип артикул: Легла
  • Характеристика: Дишаща
  • Материал: FIBER
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти