5 биберони домашни любимци хранене мляко за кърмене бавно автоматично без разливане спирала печат розов регулируема височина коте кученце зърното хранилка

24.98лв. 34.21лв.

(0 Коментари)

SKU: g400076



Добави в желания

Описание:

【Издръжлив материал】Захранващото устройство за зърното е изработено от силикон за хранителни цели, който е безопасен, надежден, издръжлив и може да се използва дълго време, без лесно да се деформира и повреди.

【5 зърна】Захранващото устройство за зърното има 5 зърна, което може да позволи на 5 домашни любимци да се наслаждават на мляко наведнъж и може автоматично да разпределя мляко, което го прави удобно за практикуване на самостоятелно хранене.

【Спирално уплътнение】Спиралното уплътнение на захранващото устройство за зърното има добро запечатване и няма миризма, няма да позволи на млякото да се разлее и няма да позволи на прах или други предмети да влязат вътре, осигурявайки безопасност и здраве.

【Регулируема височина】Пластмасовата основа на подаващото устройство за зърното е регулируема по височина и диапазонът на регулиране е 13,5-17 см, който е подходящ за домашни любимци с различна височина да пият мляко.

【Non Slip】Голямата основа е здрава и трудна за преместване и има сладка котешка лапа-образна позиция.Домашните любимци могат да имат определена височина, като стъпват на позицията, което улеснява пиенето на мляко.

Спецификация:

Материал: силикон + пластмаса (основа)

Цвят: розов + сив

Характеристика: издръжлива, регулируема височина

Размер (прибл.): (L x H) 18 x 13.5-17cm / 7.09 x 5.31-6.69inch

Включен пакет:

1 PC x Хранилка

за кученца за котенца Бележка:

1. Поради разликата в светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.

2. Моля, позволете разлики от 1-2 см поради ръчно измерване.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Силикон+пластмаса
  • Име на марката: HOUSEEN

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти