Котешки играчки за котки на закрито Играчка за таралеж за домашни любимци с чуруликащи птици Интерактивни играчки за котки Играчки за котки Мек плюш за котенца и

10.40лв. 26.01лв.

(0 Коментари)

SKU: g355088



Добави в желания

Играчката за упражнения за котки имитира истинска перната опашка за неустоимо преживяване на преследване. Сладката играчка за котки за птици е фиксирана върху дразнещата пръчка с плътен мек плюшен материал, предлагайки на котката ви суровата радост от преследването. Вашият котешки приятел ще хареса тази възхитителна играчка!

име: Котешки играчки за котки на закрито

Тегло: 40г

Списък на пакетите:

Котешки играчки за котки на закрито *1

Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, цветът на елемента и този, показан на снимката, може да имат нюанс.

Поради ръчното измерване може да има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Реалистична перната опашка: Тази котешка играчка имитира истинска перната опашка с реалистичен животински вид, което я прави по-привлекателна за котки, които обичат да играят и ловуват възстановени истински птици.

2.Забавен опит: Привлечете котките да хапят и хапят, тъй като нашата сладка играчка за птици прави реалистични чуруликащи звуци при докосване. Вашата котка ще се радва да мобилизира многобройните си сетива за часове интерактивно забавление.

3.DIY котка игра: Добавянето на малък контур на гърба на тази вътрешна котка играчка дава възможност за подобрени възможности за игра. Фиксирайте го върху закачалката на котката си, окачете я на рамката на вратата с въже или я окачете за несравнимо забавление. Не включва котешки тийзъри.

4.Ангажиращо време за игра: Стимулирайте любовта на котката си към времето за игра с тези играчки, които са идеални за котки на закрито. Стимулирайте естествените им инстинкти за преследване, нахвърляне и надраскване и създайте по-силна връзка между вас и вашия котешки спътник.

5.Holiday Delight: Тази котешка играчка за котки на закрито е издръжлива, интерактивна и направена с плътен мек плюш, за да отговори на нуждите от ухапване и потупване на вашия космат приятел по време на ежедневната игра.Това е перфектният подарък за вашата любима котка, предлагащ комфорт и издръжливост, които те ще харесат.

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Плюшени играчки
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: найлон
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти