Колибри гнездо Дървени гъби гнездо за птица Дървени гъби форма птица люлка къщи за открито лястовица Прозорец на врабче

20.83лв. 41.69лв.

(0 Коментари)

SKU: g359289



Добави в желания

Тази къща на колибри е изработена от дървени материали, които не са лесни за избледняване и деформиране. Той разполага с удобен дизайн на окачване, който ви позволява да го поставите навсякъде, където пожелаете. Той добавя пролетна атмосфера към вашата градина или вътрешен двор. Вашите колибри ще обичат да хранят или защитават малките си колибри в тази уютна и безопасна къща. Перфектен подарък за Деня на благодарността или за всеки повод.

Спецификация:

име: Колибри къща

Материал: дърво

Размер: около 14.8 * 5.1cm / 5.8 * 2.0in

Тегло: 150г

Опаковъчен списък:

1 * колибри къща

Вижте повече подробности за

продукта 1.Не е лесно да се счупи: Тази колибри къща може да издържи на различни външни условия и да запази птиците удобни и безопасни. Изработена е от бук, който е издръжлив и многократно използваем материал. Тя не избледнява или се деформира лесно и продължава дълго време.

2.Привлекателни декорации на къщи: Тази къща за колибри има нова форма, която създава вдъхновена от пролетта атмосфера във вашата градина, заден двор, вътрешен двор или стая. Тъй като е лесно да се окачи, можете да го поставите навсякъде, където искате.

3.Easy to Suspend: С въжето (включено) или телта, която идва с конструкцията на нашето колибри гнездо, можете да го окачите от различни места, включително градина, балкон, веранда, клон на дърво и др.

4.Изящна изработка: Очарователно допълнение към вашия вътрешен двор или градина е тази къща за колибри. Входът има стълб, който колибритата могат да използват, за да стоят, хранят или безопасно да пазят малките си.

5.Nice Gift: Тази къща за колибри е внимателен и уникален подарък за Свети Валентин, Коледа, Деня на благодарността, рождените дни или всеки друг повод да покажете любовта и благодарността си към любителите на птици и градинарите.

Подробна информация за продукта
  • Тип: ПТИЦИ
  • Материал: Дърво
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти