Куче пътуване бутилка вода Pet куче бутилка вода преносим купа многофункционален куче купа на открито котка пиене хранилка куче аксесоари

17.74лв. 35.51лв.

(0 Коментари)

SKU: g360928



Добави в желания

Лесна работа и без особена миризма.Тази бутилка за вода за кучета е проектирана да бъде лесна за използване и почистване. Той няма особена миризма и е устойчив на топлина, така че можете да го напълните с топла или студена вода. Той също така идва с каишка, която може да бъде окачена на китката ви, което го прави удобен за носене. Той не заема много място и е подходящ за пътуване, туризъм, къмпинг и други дейности на открито с вашия космат приятел.

Спецификация:

име: Дозатор

за бутилки за вода за кучета Материал: ABS, PC

Цвят: Розов, бял или зелен, за да изберете

Размер: Прибл. 8 x 8 x 13.3cm / 3.15 x 3.15 x 5.24in

Тегло: 120г

Списък на пакетите:

1 x бутилка

за кучешка вода Вижте повече подробности за

продукта 1.One-Button Unlock: Тази бутилка за вода за кучета също е купа за хранене, която ви позволява да давате вода на кучето си с една ръка. Дизайнът на кръглата мивка може да избегне преливане на вода и отпадъци.Отключването с един бутон и лесната работа го правят удобен и безопасен за вас и вашето куче.

2.Safe и екологични: Тази бутилка за кучешка вода е изработена от висококачествени ABS и PC материали, които не съдържат вредни вещества и миризми. Той защитава здравето на вашите домашни любимци с хранителен материал и е екологичен.

3.Keep Dog хидратиран навсякъде: Тази бутилка за кучешка вода идва с преносим ремък, който можете да окачите на китката или раницата си. Това улеснява даването на вода на кучето по всяко време. Анти-загубата предотвратява течове и я поддържа хигиенична.

4.Не заема място: Не позволявайте на размера да ви заблуди. Тази бутилка е ултра лека и не заема място в чантата или раницата ви. Той е спътник за пътуване, туризъм, къмпинг или каквато и да е дейност на открито с вашето куче.

5.No Деформация: Тъй като тази бутилка за кучешка вода е изработена от топлоустойчив материал, тя може да се справи с топла или студена вода, без да се деформира. Тя може да поддържа кучето ви удобно и хидратирано през всеки сезон. Тази бутилка за вода за кучета е създадена, за да издържи.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Приложима порода кучета: Универсален
  • Тип артикул: Купи

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти