Висяща флейта за обучение на домашни любимци с ремък Отзоваване Анти изгубена медна кучешка свирка Контрол на поведението Спрете да лаете на закрито на открито

5.80лв. 7.75лв.

(0 Коментари)

SKU: g377148



Добави в желания

Описание:

【Издръжлив материал】Изработен от качествена мед, тази кучешка свирка осигурява издръжливост. Медта е известна с отличните си свойства за предаване на звук, което ви позволява да общувате ефективно с вашия домашен любимец.

【Анти-загубен дизайн】Свирката идва с удобен ремък, който гарантира, че никога няма да го изгубите или загубите по време на тренировъчните сесии. Можете да го вземете със себе си по всяко време.

【Обучение за послушание】Обучете кучето си да следва команди със свирката на кучето. Уникалната му честота е предназначена да привлече вниманието на вашия домашен любимец и да насърчи послушанието.

【Изземване на кучета】Нашата кучешка свирка може да ви помогне бързо да си припомните кучето си. Можете да използвате свирката, за да пренасочите вниманието на кучето си и да подобрите реакцията на припомняне с последователно обучение.

【Преносим и компактен】Тази свирка е проектирана да бъде лека и компактна.Независимо дали тренирате в парка, на екскурзия или в задния си двор, винаги имате инструмента, от който се нуждаете, за да обучите домашния си любимец.

Спецификация:

Материал: мед

Цвят: сребрист

Характеристика: преносим

Размер (прибл.): (обща дължина x дължина на тялото на свирката) 6.5 x 5.5cm / 2.56 x 2.17inch

Включен пакет:

1 PC x Свирка

за кучета 1 бр. x ремък

Бележка:

1. Поради разликата в светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.

2. Моля, позволете разлики от 1-2 см поради ръчно измерване.

Подробна информация за продукта
  • Е смарт устройство: no
  • Тип артикул: Кучешки свирки
  • Име на марката: TONQUU
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Номер на модела: НЯМА

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти