Яка за възстановяване на домашни любимци Дишаща котешка конусна яка Мека текстура Анти-ухапване Прекрасна анти-хапка оближе Регулируема яка

5.48лв. 9.94лв.

(0 Коментари)

SKU: g412369



Добави в желания

Важна информация

Материал: памук

Размер на опаковката:

Размер: S, обиколка на врата: 17cm-25cm / 6.69 "-9.84", дълбочина: 10cm / 3.9 "(прибл.) Размер: m, обиколка на врата: 18cm-28cm / 7.09 "-11.02", дълбочина: 13.5cm / 5.3 "(прибл.) Размер: L, обиколка на врата: 21cm-32cm / 8.27 "-12.6", дълбочина: 16cm / 6.3 "(прибл.) Размер: XL, обиколка на врата: 25cm-36cm / 9.84 "-14.17", дълбочина: 20cm / 7.9 "(прибл.)

Преглед:

Има лента за закопчаване, проектирана в тази яка на котешки конус, която може да бъде затегната или разхлабена, за да пасне по-добре на врата на котката, като държи яката здраво на място и предотвратява издърпването или падането й.

Не само, че тази яка от котешки конус е чудесен начин безопасно да предотвратите влошаването на заздравяващата рана или нараняване на вашия домашен любимец, но и помага да се преодолее цикълът на облизване-ухапване-сърбеж-надраскване.

Изработен е от памучен материал.

Има четири размера, които можете да изберете.

Може да се използва за възстановяване от наранявания, обриви, след операция, лечение на домашни любимци, при къпане и почистване.

Бележка:

Поради разликата в настройките на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките. Моля, позволете малка разлика в размерите поради различно ръчно измерване.

Спецификации:

Удобства: Двустранен употреба, закопчалка лента затваряне, удобно носене

Съдържание на пакета:

1 x Нашийник за

домашни любимци

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no
  • Материал: ПАМУК

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти