Плюшени играчки за скърцане на кучета Трайни дъвчене и никнене на зъби Дъвчете играчки Трудни играчки за кучета за интерактивна игра Подаръци за кучета Играчки за кучета

16.69лв. 45.12лв.

(0 Коментари)

SKU: g378832



Добави в желания

Нашите скърцащи плюшени играчки за кучета са изработени от здрав платнен плюшен материал, гарантиращ цялостното здраве и щастие на вашето куче. Тези играчки канят вашия космат приятел да участва в различни игри или да се сгуши до приятеля си. Функцията за лесно почистване означава по-малко неприятности за вас и повече време за игра за вашето кученце.

Спецификация:

Име на продукта: Куче скърцане играчки куче играчка скърцане домашен любимец интерактивни захапка устойчиви и скука облекчаване плюшени зъби почистване големи куче калмари играчка

Размер на продукта: (прибл.)33*14*8см/12.99*5.51*3.15 инча

Тегло на продукта: 100g

Материал: плат кадифе

Списък на пакетите:

Плюшена играчка за дъвчене за кучета*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Durable Материал: Тази плюшена играчка за дъвчене за кучета е изработена от подсилена тъкан и здрави шевове, за да издържат на дъвчене, и има вграден писък в главата, за да забавлява вашето кученце.

2.Endless Fun: Тази плюшена играчка за дъвчене задоволява желанието на кучето ви да дъвче, особено по време на никненето на зъби. Писъкът привлича вниманието на кучетата, като ги държи ангажирани и щастливи.

3.Интерактивна игра: Подобрете опита си за свързване с вашия космат приятел с нашата плюшена играчка за дъвчене за кучета. Идеална за интерактивна игра, тази играчка дава възможност на вашето куче да участва в ангажиращи игри на теглене на война, извличане и криене с други кучета.

4.Успокояващ спътник: Нашата плюшена играчка за дъвчене осигурява емоционална подкрепа, когато се чувстват самотни или депресирани. Гушкането до тази мека и уютна играчка им помага да се освободят от стреса за комфорт и утеха.

5.Easy Clean: Можете да измиете ръчно и да изсушите тези играчки, за да ги поддържате добре поддържани и хигиенични за вашите космати приятели. Тези плюшени играчки за дъвчене са издръжливи, но не са за агресивни дъвчащи.

Подробна информация за продукта
  • Е смарт устройство: no
  • Тип играчки: Дъвчете играчки
  • Материал: Вълна
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Кучета
  • Задаване на тип: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти