E5BB Издръжливо захранващо устройство за малки зайци за домашни любимци Висяща чанта за хранене Клетка Висящо захранващо хамстери Водоустойчив дозатор

10.61лв. 21.64лв.

(0 Коментари)

SKU: g349280



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Utility Rabbit Feeder: Нашето захранващо устройство използва водоустойчива тъкан, използва се за поставяне и окачване на клетката за домашни любимци, дава на вашия малък домашен любимец чиста жива клетка и намалява отпадъците, хранилката, подходяща за малки животни като зайци, хамстери, птици, катерици, морски свинчета.

Лесен за инсталиране: Захранващото устройство за зайци може да бъде окачено на всяка клетка, снабдена с 2 куки, които лесно се закрепват към клетката за домашни любимци, издръжливата катарама може да издържи на силата на издърпване на домашни любимци, подходяща за зайци, морски свинчета, катерици и др.

Перфектен размер: Захранващото устройство с прекрасен дизайн за печат, подходящо за клетка за животни с малък размер, размерът е 27x30cm / 10.63x11.81inch, пространството и подходящият размер, за да побере достатъчно всеки път, само захранващото устройство за доставка на пакети, други демонстрации на аксесоари в снимки не са включени.

Лесен за измиване & Лек: Просто закачете подаващото устройство на клетката и лесно се отстранява, ако не се нуждаете, дайте ви чиста клетка за домашни любимци без бъркотия, лесна за измиване и многократна употреба, лесно сгъване и съхранение.

Избран материал: Захранващото устройство е изработено от оксфорд-плат, нетоксичен, мек и устойчив на разкъсване, разкъсване-стоп със стойка за домашни любимци лапа-надраскване и може да побере достатъчно всеки път

Спецификации:

Материал: Оксфорд-плат

Размер продукта: Прибл. 27x30cm / 10.63x11.81inch

Опция за стил: Ягода-/ананаси

Пакетът включва:

1x Заек Feeder чанта

Бележка:

Моля, позволете грешки от 1-2 см поради ръчно измерване.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: Let's Pet
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти