Portable Dog Cat Slow Bowl Fountain Floating Water Drinker Pet Not Wet Mouth Splash Not Sprinkler Water Dispenser Dog Supplies

33.03лв.

(0 Коментари)

SKU: g354507



Добави в желания

Portable Dog Cat Slow Bowl Fountain Floating Water Drinker Pet Not Wet Mouth Splash Not Sprinkler Water Dispenser Dog Supplies

1.Extreme голям капацитет: С размер 8.8 x 7.2 x 2 инча, купата има доста голям и практичен капацитет, общо около 35oz, което е достатъчно за кучетата да пият цял ден.

2.Splash-доказателство Water Bowl: Водоустойчивата ръбова лента и плаващият диск с двоен дизайн могат ефективно да предотвратят преливането на водата, като поддържат пода ви сух и подреден по всяко време.

3.Slow Water Feeder: Автоматично регулируемият дизайн на плаващия диск забавя скоростта на пиене на вашия домашен любимец. Когато езикът на вашия домашен любимец докосне плаващия диск, той потъва и водата се люлее.

4.Prevent Wet Mouth: Плаващият диск може лесно да контролира водата и след това да предотврати големи площи вода от намокряне на космите на устата на домашния любимец. Поддържайте косата на вашия домашен любимец суха и оцветена.

5.Keep Water Clean: Разделеният дисково заварен дизайн от 2 части помага да се предотврати падането на прах, мръсотия и косми от домашни любимци във водата, за да се повлияе на качеството на водата. Осигурете чиста вода за вашите домашни любимци през целия ден.

Разлики между тип А и тип Б:

Тип А размер: 225mmX185mmX78mm капацитет: 1.5l с долна неплъзгаща се подложка

Тип B размер: 190mmX181mmX80mm капацитет: 1L без долна подложка

без плъзгане Избягвайте мокра слюнка: Това бавно захранващо устройство има плочи и дупки за преливане на вода, които могат перфектно да предотвратят намокрянето и пожълтяването

на устата на домашните любимци Водоустойчив и лесен за почистване: Двойният дизайн на водоустойчива рамка и плаваща плоча ефективно предотвратява преливането.

Фонтаните за пиене на домашни любимци поддържат пода чист и подреден. Водният басейн за домашни любимци е лесен за разглобяване и сглобяване,

Подходящ за седмично почистване, абсолютно чист, за да се гарантира здравето на домашния любимец.

Бавен прием на вода: Дизайнът на плаващата плоча за автоматично регулиране може да намали скоростта на питейната вода на домашния любимец.

Плаващите котешки водни басейни могат да предотвратят задушаването и повръщането на домашните любимци.

Голям капацитет: Размери: Големият капацитет е достатъчен за домашни любимци да пият вода през целия ден.

Перфектен за всички поводи: отличният дизайн, устойчив на пръски, гарантира, че няма да прелее дори по неравни пътища.

Подходящ е за различни среди на превозни средства, подходящ за дома, офиса, студиото, пътуване на открито, излет и други дейности.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Пластмаса
  • Тип артикул: Купи
  • Приложима порода кучета: Универсален
  • Име на марката: Poursweet
  • Произход: континентален Китай
  • Обем: 1L, 1.5L
  • Тип: Кучета

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти