Басейн за домашни любимци Вана за къпане Игра и къпане Непропусклив кучешки басейн Деца и домашни любимци Водни басейни за балкон Баня Къмпинг Плаж

43.92лв. 62.75лв.

(0 Коментари)

SKU: g383557



Добави в желания

Този басейн за домашни любимци е изработен от издръжлив и екологичен материал, с добро уплътняване и широка гама от приложения за различни домашни любимци. Лесно е да се съхранява и старателно източва водата, осигурявайки чиста и здравословна среда за вашия домашен любимец.

Спецификации:

Материал: PVC композитна кърпа + плътност борда

Размер на продукта:

S: около 80x30cm / 31.5x11.81 инча (диаметър x височина),

M: около 100x30cm / 39.37x11.81 инча (диаметър x височина)

Опаковъчен списък:

1бр басейн

за домашни любимци Вижте повече подробности за

продукта 1.Несравнима безопасност: Изработен с PVC ламиниран плат и дъска за плътност, този басейн за домашни любимци е издръжлив и неплъзгащ, осигурявайки безопасно и забавно изживяване за вашите космати приятели.

2.Гарантирано водоустойчиво уплътнение: Вашият космат приятел никога повече няма да трябва да плува в течащ басейн за домашни любимци.Нашият иновативен сгъваем дизайн се отличава с добро уплътнение и използва издръжлив PVC, за да гарантира, че няма изтичане на вода. Плюс това, това е лесно да се съхранява.

3.More Развлечения: Този басейн за домашни любимци може да се използва като закрит басейн с топка, плажен пясъчен басейн, купа за кучета, развъдник за домашни любимци, вана за къпане на басейн за домашни любимци или детски басейн за игри. Тя осигурява широка гама от приложения за вашите домашни любимци и деца.

4.Удобство за пестене на място: С нашия басейн за домашни любимци не е нужно да жертвате място за забавление. Нашият басейн е сгъваем и удобно се съхранява в килери или под легла. Лесно е да се настрои: просто разгънете и напълнете с вода.

5.Easy източване: Басейнът за домашни любимци разполага с иновативна дренажна система със спирален дренажен отвор, който осигурява безпроблемно отводняване. Тази функция позволява безпроблемно въртене за бързо оттичане на водата.Плюс това, дизайнът на страничния дренажен отвор осигурява цялостно отводняване без никакви проблеми с изтичането.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти